Vaše mišljenje o vrijednosti weba/projekta?

Pozdrav svima,

Zanima me što mislite o vrijednosti web stranica koju posjedujem zadnjih 6 godina:
http://www.zvijezde.hr
(nekad
http://www.zvijezde.info)?
Vaša slobodna procjena vrijedosti?

Sajt osim što je star 6 god, stranica ima posjetu od 1800-2000 dn zadnje 2-3 godine svakodnevno, bez prevelikih odstupanja (nekad je ta posjeta premašivala i 10k, ali to je bilo nekada - prije 3-4 god) i s tim posjetima dnevno od oglašivanja (adsense) zaradi oko 2€ (u prosjeku).

Ima dosta linkova i pola unikatan sadržaj (biografije su unikatne, tekstovi pjesama nisu).

Bilo bi mi drago da čujem vaše mišljenje!

Prvo i osnovno, smatram da je ideja samog projekta odlična. Drugo što mislim je da webu kronično treba redesign te neki upečatljiv vizualni identitet. Treće što mislim je da pod hitno moraš maknuti taj adsense iz prvog plana jer me to tjera sa stranice (ovo gledam očima prosječnog korisnika). Zato tako malo i zaradiš na dnevnoj bazi. U člancima su ti slike zbrda-zdola pa bi to trebalo malo bolje ukomponirati u sadržaj. Ovakav web ti u budućnosti (vrlo bliskoj) neće piti vodu ako ne zapneš i ne dovedeš ga u red. Imao bih još štošta reći ali neka i drugi daju svoje mišljenje. Toliko

sve u svemu ok stranica.
Jesi li razmišlao o postavljanju retinga

Meni se čini da bauljaš.
Na stranici je jasno samo jedno, želiš zaraditi.

Malo bi bio Hrvatska traži zvijezdu, malo bi stavio igrice, malo bi imao etablirane zvijezde i zvjezdice.

Stani na loptu, napravi koncept, ukloni višak i stavi pravi sadržaj i siguran sam da uspjeh neće izostati.

Preporucam ak oces site s ifgricama otvori novu domenu i nazovi ga igrice, a ovdje na zvijezdama najbolje da imas samo zvijezde.

Slažem se da je potrebno igrice redirectati na novu domenu da ne kvari bit tematike. To ću i napraviti. Puno je toga nebitnog bilo na stranici tokom godina… A slabo se i radilo…

A što mislite o trenutnoj vrijednosti? Ipak ima predispozicije u odnosu na obične domene pošto je .hr domena?

Po meni trenutno nema neku ozbiljnu cijenu. Puno sindiciranog sadržaja razbacanog i slabo formatiranog. Ja, osobno bih web sasvim drugačije koncipirao (kako kaže Trnac) i tada bi dobio sasvim drugu dimenziju i prije svega ozbiljnost. Ovak’ mi je preneozbiljno i izgleda kao da si ga radio preko k. Sajt ti ima backlinkove sa svakakvih stranica, i jako sam ih malo vidio srodnih. A koje su to obične a koje neobične domene?


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja