vaŠe miŠljenje/review

Eto website je bla bla bla

Al vaše mišljenje o projektu? nay or yay?

Dobra ideja, samo meni nešto tu nedostaje ali neznam što.
Uglavnom, meni se sviđa.

Možda neki dodatni sadržaj? :smiley: mislim ne nzma ni sam što bi bilo…u početku je bio samo forum kojeg sam onda poslje eto malo prilagodio u portal.

ja bih izbacio adsense… inače zanimljivo izgleda…

Ma adsense je tu više zbog dinamičnosti website-a a i testiram zaradu preko njega da vidim koliko ide. I dalje ono što sam zaradio sa donacijama/subskripcijama je prešišalo adsense 500%.

Kažeš da si donacije ukinuo jer ti vide osobne info? Donacije su putem PayPala ili? Ako je PayPal, dodaj neku adresu koja ne sadrži tvoje ime i prezime.

Mislim da Paypal povlači tvoje podatke sa kartice sa koje diže novce. Teoretski da i napišeš podatke na paypal drukčije od toga kako se vode u banci dovodiš se u rizik da ti ukinu paypal account. Nije to sad ni važno, da krene u velikom broju sve lako čovjek otvori firmu i na to ime prima subskripcije/donacije.

Nego mišljenja o webu i review molim :smiley:

Mislio sam na mail adresu, tipa [email protected], tako da kada ovaj plaća putem PayPala ne vidi tvoje lične podatke.

nije lose u principu… podsjetilo me na deutsche welle…

@milito a da, kada plačaju oni ne vide moji osobni mail nego plačaju na mail website-a. Međutim svejedno dobiju na računu detaljne informacije, gledao sam već i na internetu, jedino riješenje je imat paypal bussiness account i svoju firmu…nije ni važno to sada.

@vladowsky ironično da sa obzirom na tebu website-a podječa na deutche welle :smiley: možda zbog crne boje, ali radio sam website malo po uzoru na natgeo.com pa otud crni toolbar.

Vidiš, nisam to znao :). Važno je, učimo neke druge stvari jedan od drugog :D.

nisam siguran da razumijem upotrebu rijeci ironicno u ovom kontekstu al ajd…crni toolbar nisam ni primjetio jer sam bio 5 sec na stranici… podsjetilo me dakle vise konceptualno i smjerokazno…

Ironično jer se website radi o Slavenima a podsjetio te na Njemce i njihov Deuthce Welle :smiley: