Veleprodaja informatičke opreme u ZG

Ne znam gdje smjestiti post, pa rekoh možda u ovaj forum…
Dakle, hrabro otvorih zadrugu (primarno za izradu web stranica) koja se međuostalim bavi i servisiranjem računala (naravno).

Pitanje na koje nakon čeprkanja po googlu nisam dobio odgovor: postoji li uopće u Zagrebu ozbiljnija veleprodaja računalnih komponenti, a da to nije msan?

Msan mi se zgadio iz nekoliko razloga, a vodeći razlog je što, iako im plaćam avansno za dijelove, oni zahtijevaju još i zadužnicu. Iz principa ne dam, jer po toj politici (da su svi lopovi, pa ajmo tražit zadužnice da ih preduhitrimo kad će nas htjet za*ebat) oni bi MENI trebali dat neki tip osiguranja (recimo - zadužnicu) kako bih ja bio siguran da će mi uistinu i isporučit robu koju sam im (avansno) platio.

Dakle, da ne duljim: zna li tko za neku veleprodaju računalne opreme u Zg?

Hvala

Naravno da postoji:

http://www.asbis.hr

http://www.esys.hr

http://www.microline.hr

http://www.optimum-online.hr
kao i


su maloprodaja/webshop/veleprodaja ali su savim ok i po cijeni u po usluzi.

Imaš još i
http://www.elmaz.hr
i
http://www.kurtalj.hr
kao i
http://www.ellabo.hr
za mrežnu opremu.

Ne zaboravi
http://www.recro.hr
kao ni
http://www.megatrend.hr

Na žalost, niti jedan od njih nije allround, uvijek je najbolje kombinirati jer se tako može doći do boljih cijena.

Skoro sam assmana zaboravio …
http://www.assmann.hr
isto mrežna oprema

Izvrsno, hvala ti trnac!

Nemaš frke.

Imaš i
http://www.lab2000.hr
ako ćeš nabavljati qnap uređaje.

Sve ovo ide u adresar :slight_smile:
Bit će u ponedjeljak šetnje po zg… :slight_smile:
Hvala!

Bok forumaši.
Pitanje jedno vezano uz mrežnu opremu. Dakle, kupujem na veliku količinu jer pravim novu mrežu, suvremene tehnologije. Bežićnu.
Što mene zanima je gdje bih mogao kupiti (prema vašim mišljenju), jeftino ali dobro. Tojest, neki popust na količinu da ostvarim. Hvala. :slight_smile:

Po mojem iskustvu u MSAN-u a i u drugima se uopce ne isplati kupovati ako nemas nekakav ozbiljni rabat (sto zahtjeva ogroman promet) tako da ti puno jeftinije ispadne ekupi.hr … buduci da je to msanova maloprodaja, a uz to imas na sve proizvode iznad mislim 400 kn free dostavu, to kod MSAN-a nema … kod njih je minimalno 40 kn + PDV dostava.

Oprez kod prijave odnosno registracije kod recro, megatrend i sl. spamaju svakodnevno vise puta s ponudama, akcijama i sl. Ja sam bio lud, dok nisam poslao mail da me skinu s liste i ukinu VP account.

Generalno … ako necete kupovat 40-50 tis kn mjesecno minimalno … ne isplati se kupovati u navedenim VP firmama … jer ce krajnje cijene biti iste ako ne i veće u odnosu na maloprodaju.