Veliki problem s paypalom!

poz ljudi, vec godinu dana normalno narucujem na ebayu i sve je islo kako treba i danas mi se pojavi novi prozorcic na ebayu di sam trebo podatke napisat i to i odbili su mi placanje, jel zna netko zasto?

Piše da ti je kartica odbijena…možda nema dovoljno sredstava-novaca na njoj. Provjeri sa bankom u čemu je problem. Možda ti je sjela kakva ovrha…

Ima novaca na kartici, no i curi se desila ista stvar neki dan, imamo pbz visa electron kartice

Uf, da nije isto što i s Hypo bankom.

Hypo je davnih dana blokirano mogućnost korištenja njihovih Visa Electron kartica za online plaćanja. Za online plaćanje si trebao uzeti Mastercard prepaid ili Visu Classic (kreditnu karticu).

Provjeri sa PBZ-om da nisu možda nešto mjenjali, odnosno da i oni nisu blokirali visu electron za online plaćanja.

hvala, budem provjerio, a ova visa classic, jel na njoj mogu primat gotovinu? i koja je razlika od vise electron

Možeš primiti novac i na visa clasic ali ri neće leci kada paypal uplati nego 20 u mjesecu. Kada ga budeš podizao banka će ti udariti proviziju kao i obično kada podizes gotovinu sa visa clasic. Ne isplati se.

Neka ti uplata ide na electron a plaćanje možeš sa visa clasic

U Hypu, ustvari sad Addiko banci, na Visu Classic možeš primati novce s paypal i koliko znam paypal wi više automatski ne spušta lovu na karticu, što je bilo besplatno, već sada si sam moraš povući lovu na karticu i platiti 30kn paypalu.

Kad ti novci sjednu na Visa Classic onda to možeš trošiti putem kreditne kartice ili dati zahtjev za povrat preplaćenih sredstava. U tom slučaju ti novac bez troška prebace na tekući račun.

a jel ima neka ko visa electron da nije bas kreditna hah, a sta je s onom payoneer jel s njom mogu prek int placat tj prek paypala?