Trebao bi napraviti vertikalno poravnanje slike ali u containeru koji nije definirane visine.
Nije problem imat 200px visinu pa onda staviti da je ovaj na 90 od vrha ili nesto slicno, problem je kada visina container diva ovisi o visini teksta i onda smjestiti to u sredinu.
Konkretno na primjeru http://www.maggare.com/
i kod tekstova strelica koja je u desno, sada je necentrirana, kako to napraviti?
To ne radi u ovom slucaju koliko znam, ako nije tako neka netko ispravi, nasao sam neka rjesenja na webu, evo jos neka nasao, idem probat neke od njih pa javim sto radi.
Da imas pravo, to bi trebalo raditi. Stavim BG u sivo. Neki dan sam razmisljao o BGu ali se nisam toga mogao nikako sjetiti-istina bio sam jako neispavan, danas mi to zvuci ful jednostavno i logicno, thanx
Ti fakat misliš da je ok ovako prikazivati podatke koji po svojoj prirodi spadaju u doemnu tabularnih podataka, a ne nekakvih lista:
[HTML]
[/HTML]
Naime postavljam ti to pitanje s obzirom da je ovo primjer gdje je paradigma tableless dizajna web stranica shavćena potuno pogrešno.
S obzirom na sturkturu tvoje stranice i podataka koje prikazuješ ovdje bi bilo 100% ispravno koristiti tablice kojim bi si u mnogome pojednostavnijo i dizajni i dodavanje nekih novih funkcionalnosti nad samim sadržajem pojedinog retka.
Sorry ako nekom idem na živce ali sam jednostavno morao postaviti ovakovo pitanje.