Video biznis

Baš gledam kako zaraditi 66 500 kuna

[video=youtube_share;BG3Y8ZuFSKc]http://youtu.be/BG3Y8ZuFSKc[/video]

"Troškovi izrade filma su iznosili 66.500,00 kuna + PDV. S obzirom na to da je riječ o iznosu manjem od 70 tisuća kuna bez PDV-a, sukladno odredbama Zakona o javnoj nabavi, Ministarstvo turizma nije bilo u obvezi raspisivanja javnog natječaja za njegovu izradu.

Sva sreća da smo se rješili HDZa i da su sad poštenjaci na vlasti.

Da bi “reč rekel” da se radi o pristojnoj reklami, ali ovo…lol. Mislim da bi nakon tjedan dana “nabadanja” po AP/AA/FC bolju reklamu napravio, ma šta “Mislim” kladim se u 66.500,00kn.

Ovo je sramota, ali to se danas tako radi, ako si pošten, kvalitetan i povoljan možeš se yebat. Bila je jedna reklama za Dukat, davnih dana di su za 20sec ubrane kudikamo veće pare…pljuc

PS
Ovaj text float koda je u Flashu/JSu/jQueryju napravljen a ne u softwareu za video prokukciju… :zub:

Jbt pa barem su mogli ljepši font odabrat. O scenama neću ni govorit, niti mora, niti sunca, čak ni dubrovnika. Ovaj uradak može samo odbiti ljude da posjete hrvatsku.

Gledam i nevjerujem…

Ovo je sramota za moju profesiju i onaj tko je pobrao te pare dobro je omastio brk.

Bolje da su dali Butrakoviću te pare za ovaj video koji je sklopio od otpadaka:

[video=vimeo;5994222]http://www.vimeo.com/5994222[/video]

Zanimljivo kako i sama vlada pronalazi način da izbjegne regulacije koje je sama postavila (toliko o tome koliko su te regulacije dobre).

Slična stvar je i u Francuskoj:

Imam iskustva u video produkciji. Ali iskreno ja ovdje ne vidim koji su to troškovi tih para.

( Osim ako nisu kupovali opremu da bi uradili taj filmić… )

Ima se, može se heh… svašta :frowning:

Iskreno se nadam da su novinari izvukli tu cifru iz nekog konteksta i da nije stvarno tolika cifra potrosena samo za taj dvominutni video. Ako je onda mi se stvarno bljuje.

Ma vraga su izvukli cifru, što je čudno u 65 000kn osim što video ne valja, inaće su cifre u po 10 puta veće za ovakve stvari. Pa lani je bila tema o webu jedne općine koji je plačen 200 000kn a instaliraja prazna joomla s logom u paintu.

Ovo je smiješna cifra kako se krade.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact