dakle trebam neku skriptu da ljudi mogu postavljati video, slicno ko youtube, samo da ne mogu uploudati video nego linkove daju a video se vidi, bilo bi dobro da bude free… hvala
lp
dakle trebam neku skriptu da ljudi mogu postavljati video, slicno ko youtube, samo da ne mogu uploudati video nego linkove daju a video se vidi, bilo bi dobro da bude free… hvala
lp
wordpress? ljudima dopustis da se registriraju i stavljaju video, ti prije svakog stavljanja mos odobrit post
evo imas na ovom linku dvi tri scripte sve su free (photo bucket; vidi script…)
http://hotfile.com/dl/28228216/ae5367c/video_sharing_script.rar.html
ovu vidi scriptu imam, vjerojatno cu nju iskoristiti, ali prije cu jos proguglat, a mozda i netko javi koju jos
odlucio sam raditi u joomli, pa ako ima netko nekakve komponente, module ili nesto sto bi mi pomoglo pri izradi, hvala mu…
Nu ako si sam malo googlao mogao si naći tisuću skripti i ti od ti tisuću nađeš joomlu.Pa jednostavno nemogu da razumijem.Da praviš neki portal pa izabereš joomlu ajde dobro.
Nađi skriptu ima ih,izradi template ili ga preuredi,malo izreklamiraj site možda i uspiješ.
nasao sam ja skripte, ali to je vecinom za upload videa, a meni treba da se stavi link od videa…