Vodjenje FB kampanje

Ukoliko ima neko da zna oko toga i da bi to mogao kvalitetno raditi, voljan sam angažovati nekog da mi vodi FB kampanju za nekoliko domaćih stranica. Tematika je uglavnom oko zdravlja ili ishrane.

Cilj bi mi bio dobijam ciljane fanove za manje od 2 centa, ukoliko je ikako moguće za 1 cent ili manje. Dogovorili bi se oko detalja, cene usluge, budžeta i sličnih stvari. Ako neko želi i zna to raditi, neka mi se javi porukom i neka kaže šta misli za koliko bi mogao dobijati fanove za tu tematiku za ljude iz Srbije i ex-yu.

Iskreno mislim da ti je najbolja opcija objave gurati i napraviti viralni sadržaj jer ljudi dosta dijele i to takvu vrstu sadržaja svakako je to bolje nego nabaijati lajkove na stranice to govorim iz iskustva jer sam imao takve stranice no u zadnje vrijeme ne ulazem u njih jer jer cpc sa fb posjete katastrofalan.

1 Like

Najbolje bi bilo da probas sa https://adespresso.com/ . Taj tool ti omogucava da pravis FB kampanju, ali recimo ubacis 4 slike, 4 teksta i 4 publike i on od toga napravi 64 kampanje ( svaka varijacija ). Pustis svih 64, potrosis 1$ za svaku, izmeris koja ti donosi fan-a za 1 cent, ostale ugasis i ulozis budzet u tu.

3 Likeova