Vredi li ovo šta?

Pozdrav svima,

Imam jedan sajt (vicevi) koji bih želeo da prodam, ali ne znam koja je njegova vrednost. Dnevno ima nešto više od 1000 otvorenih stranica, tj. oko 300-400 poseta. Pre par meseci sam ga kupio jer sam imao ideju šta da radim sa njim, ali je ideja propala jer nisam imao vremena zbog drugih, ozbiljnijih projekata. Poseta je čisto organska.

Sve dok nisam uradio redizajn, zarađivao je prosečno 1e dnevno, sad skoro ništa.

Takođe imam još jedan sajt u kompu kome je skoro istekao domen. Sa dobrim domenom, ovaj sajt može mnogo dobro da se rangira (misterije), imao je oko 200 članaka.

Da li vredi ovo stavljati u oglase ili ne? Koliko mogu vredeti ova dva sajta zajedno?

Vrijedi… sve što je kreirano i u što je uloženo vrijeme vrijedi. Sad, iz podataka koje si naveo teško je odrediti vrijednost, zavisi od imena domena za viceve, posjećenost nije za odbaciti, bez obzira što trenutno nema zarade. Što se tiče drugog sajta, on sada i ne postoji, s novim domenom bi trebalo vremena za rangiranje, takodje nisi naveo da li su članci originalni, te je teško odrediti koliko košta nešto što samo tako stoji postoji :slight_smile: U svakom slučaju, ništa te ne košta da postaviš oglas!

Domen od viceva je najvicevi.info, a sto se misterija tice, ima i svojih i kopiranih clanaka.