Web shop - koga odabrati

Pozdrav svima,

prijatelj me pitao da mu napravim web stranicu ali obzirom da više ne radim webove niti imam vremena za to, odbio sam ali sam mu rekao da se mogu raspitati gdje i kako dalje. On bi želio web shop. Htio bi znati koliko košta ako bi se stavila mogućnost plaćanja s karticama a koliko kada bi se samo moglo naručiti u smislu da dobije mail što je kupac naručio. Da li postoji 3. opcija?

Uglavnom, zanima me koje firme kod nas su pouzdane i imaju neke prihvatljive cijene, mislim da je to manji web (manja firma) pa je vjerovatno cijena bitnija od vrhunskog dizajna ili hrpe opcija. Bilo tko ko ima bilo kakvih iskustava s ovakvim ili sličnim temama dobrodošao je sa savjetima, može i na PM ako tako preferira.

Hvala svima

Postoji PayPal kao međuopcija.

Standardna rješenja (Magento/Prestashop) ili dodaci na neke poznatije CMSove su najjeftinija rješenja. I imaju puno (previše) opcija. I zadatak nije napraviti više nego među svime izabrati upravo ono što je najbolje.

S druge strane, ima niz hostanih rješenja koja su (barem u startu) jeftinija, ali iz mojih iskustava nisu najbolje pozicionirana na Googleu. Moje je mišljenje da se ne isplati imati vlastito jeftino rješenje. Ili trebaš nešto standardno (i onda je najam bolja opcija jer se tvrtka koja iznajmljuje brine za tehniku) ili nešto specifično (pa je cijena šesteroznamenkasta - ili blizu, ali je broj dolazaka i koverzija i svega skupa viši).

Meni se osobno čini najbolja opcija tipa neki gotov CMS i onda napraviti template za njega ali kažem već sam neko vrijeme van svih događanja vezanih uz web pa sam došao po savjet. Ja zapravo trebam savjet tipa ova i ova firma/pojedinac su dobri za to a najbolje bi bilo da si uzme gotovo skriptu ili da mu naprave skriptu od nule i sl. Znači ja bih ga trebao uputiti dalje, dati mu ime neke firme i reći što točno da traži.

Hvala

Wordpress+WooCommerce :slight_smile:

Bar ovdje na forumu,ima developera koji bi to mogli kvalitetno uraditi :slight_smile:

evo onda slobodno šaljite PM s ponudama.

Koje su firme koje bi mi preporučili?


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact