Web Shop

bez obzira na sve i dalje mi se cini da je situacija identicna po trgovackim
centrima kao i na webu. Kvalitetne robe odgovarajuce cijeni ni za ljek :slight_smile:

[quote=“ninohr”]bez obzira na sve i dalje mi se cini da je situacija identicna po trgovackim
centrima kao i na webu. Kvalitetne robe odgovarajuce cijeni ni za ljek :)[/quote]

Krivo gledaš stvari ako se Web Shop napravi kako spada onda će ti on donosti zaradu i generirat novac pa onda nije skupo za njega ni izdvojit ni veće novce kad znaš da će ti ih on višestruko vratit. Gledaj na to kao ulaganje uložiuo si recimo 10 000 kn u neku dionicu koja će u godini dana mininimalno povećati svoju vrijednost za 5 puta. Stime da neš web shop raditi svake godine nego ćeš ga imati određeni niz godina.

Sve ovisi kolko kopmleksno oćeš ići te koju si tehnologiju izabrao i nakraju koji si naćin plačanja odabrao, računaj da su ti legalne cijene 40% veće rade poreza i dađbina. Problem je što unas svi oće stranice za 1000-2000 kn kukaju kak im je to puno i kako im stranica neradi kako spada.

Da ne otvaram novi topic a zanimaju me uvjeti za Webshop onih koji to ajmo reci rade legalno.
Dali imate skladište veće od 25m2 i drugi niz uvjeta koji su kao potrebni za otvaranje web shop.

Mislim koja glupost ako ja tipa prodajem odjecu ili ne znam dronove haha zasto treba toliko uvjeta.
Moze i odgovor na PM ukoliko ne zelite u javnost ili nekog da mi preporucite za daljnje savjete.

Nije nuzno imati vlastito skaldiste, mozes zakupiti paletno/paletna mjesta kod neke tvrtke koja se time bavi, to je jeftinije za početak. Ili ako roba nije kod tebe već ide od dobavljaća direktno kupcu, onda ti ni ne treba