Webmajstore preuzimaju nove snage

čestitam i nadam se da će se nešto pokrenuti :slight_smile:

Aj sa srecom…

Čuo sam i da će moderatorima napokon biti isplačene plaće :doki:

Linić već počeo sa rasprodajom nacionalnog blaga! :smiley:

Ovo će biti zanimljivo. :slight_smile:

Kako to uvijek u životu biva, kad tad dođe i vrijeme da se oprostimo :slight_smile: Nakon 11 godina (26.4.2001. regana domena) došlo je vrijeme da Webmajstore preuzme netko drugi.

Kao što znate već niz godina nemamo vremena posvetiti se pošteno Webmajstorima (iznimka su promjene dizajna i strukture weba 2009. godine). Vaše kritike da zbog toga sajt i forum stagniraju nas itekako bole - Webmajstori su nam najdraži sajt koji smo ikad radili, naša “beba” s kojom smo učili početne web korake, i da ne pričam dalje što nam sve znače…

Ovo je prelilo čašu:
28. 11. 2011. - 10 godina foruma Webmajstori.net
http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=35141

kad nam tsereg javlja da je deset-godišnjica foruma, a mi ne samo da to nismo znali, nego nismo bili u mogućnosti nešto organizirati pa čak niti se uključiti u raspravu na forumu :frowning:

Zato je jedino logično rješenje je da sajt prepustimo nekom tko ima volje, želje i vremena da krene dalje i napravi sve ono što smo mi željeli a nismo stigli.

Upravljanje sajtom dalje preuzima tvrtka Filip Media d.o.o. (član SteelMaiden) te im ovim putem želimo sve najbolje i to ne samo kurtoazno kako se to u ovakvim prilikama govori, već stvarno stvarno želimo da ovaj sajt opstane, da napreduje, i da uvijek ima mjesto koje zaslužuje na hrvatskom internetu!

Iako se po sajtu nije puno radilo, činjenica je da usprkos tome broj posjetitelja i dalje raste, što znači da postoji interes za ovim temama te da nove generacije koje dolaze trebaju mjesto gdje će postati Webmajstori.

ps.
Velika zahvala svim članovima, a posebno svim bivšim i sadašnjim moderatorima koji su uložili svoj trud i vrijeme da bi forum ostao normalno i ugodno mjesto za učenje i druženje.

I naravno jedna velika nadzahvala tseregu - no comment :slight_smile:

Ma no, nas 450 ce poslat na biro i isplatit nam otpremnine od u prosjeku 360 000 kn.

Da vidimo … nadajmo se boljem

čestitke novim vlasnicima i veliko HVALA osnivačima za proteklih 10 godina :srce:

Odlicno, nadam se da će sad biti nekih zanimljivih novosti i da se i dalje druzimo. Cestitke i Sretno!

Steel će uskoro imati cijeli HR web. :smiley:

Hvala svima na cestitkama i pozitivnim zeljema!

(tek sam sad skuzio da je ovaj dio foruma bio zakljucan pa mi je bilo cudno kako sam odjednom dobio desetak cestitki na PM i email) :stuck_out_tongue:

Necu, Babić nikako da mi proda index.hr :smiley:

Sretno!

Sretno!

E da i samo da napomenem da cu koregirati svoj datum uclanjenja jer sam tu od 2002. godine ali pod drugim nickom kojeg sam sad obrisao :slight_smile:

Prije svega da cestitam steelmaiden-u na kupovini webmajstori.net, siguran sam u uspjeh ovog projekta (sto mi je iskreno drago) jer sa Filipom sam i ranije imao saradnju koja je pokazala da je to prije svega jedan veliki covjek koji ima obraz pa onda sve ostalo, jer danas je tesko biti covjek, a samo dobrim ljudima se desavaju velike i pozitivne stvari. Brate Filipe sretno :slight_smile:

stel stel :stuck_out_tongue:

Steelmaiden, tebi iskrene čestitke, a forumu želim samo napredak u što se iskreno nadam!

Neman ništa protiv novog vlasnika, al nevolin promine.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja