Webshop i plaćanje preko ZABA-e

Pozdrav svima!

Odmah da se ispričam što mi je prvi post na forumu onaj u kojem tražim pomoć, ali eto, žao mi je, iskupit ću se kasnije.

E sad, upao sam u jedan problem na koji gubim dosta vremena, a nikako ga ne uspijevam riješiti. Naime, u PHP-u radim na izradi web shopa koji treba proslijediti podatke o iznosu ZABA-inom sustavu za naplatu. Ostalim bankama zahtjev prolazi bez problema, ali na ZABA-inom mi kaže: “An attempt to authenticate with a client certificate failed. A valid client certificate is required to make this connection.” Imam na serveru (Debian, Apache2) uredno instaliran Thawte123, u browseru su svi potrebni certifikati, ali i dalje javlja grešku, bez obzira što napravio. Negdje griješim, a ne znam gdje. Postoji li neka dobra duša koja je ovo uspješno riješila da nabaci pokoji prijedlog?

P.S. ZABA-inoj podršci na jednostavno pitanje treba 100 godina da odgovore, vjerojatno zbog premalenog broja ljudi, i smiješno i žalosno za organizaciju koja okreće tolik promet.

Zasto se uopce kacis direktno a ne preko payment gatewaya? :S

Ma komplicirana situacija, previše upletenih u priču, a projekt u poodmakloj fazi. Sad mi je najbitnije samo da to prođe jer to je jedino što se još mora napraviti da bi site bio pušten van.

Znam da je topic od 2011, ali imam i sam problem sa ZABA paymentom … pa @mrb ako si voljan odvojiti 10 minuta vremena, trebam asistenciju :slight_smile: Btw … ovaj problem koji si pitao 2011 je piece of cake. Trebalo je generirati PEM datoteku iz P12 certifikata i dodati par linija koda u HTTP conf.


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Profit Monkey