Pozdrav ljudi, od pre par dana pojavila mi se neka cudna desavanja, kao da sam zakačio neki virus pa na sajtu sam deli postove, i to sam nekako uspeo da resim, ali sad da stvar bude gora pojavile mi se neke kineske reklame i ne znam kako da to resim?
Zaražen ti je sajt, trebaš detaljno čišćenje.
Kako ovo resiti? Jasno mi je da u sajtu postoji neki virus
skeniraj imaš u cpanelu imunify360 opciju
Ne znam koliko si tehnički potkovan, ali trebao bi zamijeniti wp core, ako je sajt u wp. Skenirati naravno da vidiš šta je još zaraženo, zamijeniti možda i fajlove od pluginiva, teme i slično.
Ako ne znaš kako riješiti javi se u inbox. Radim čišćenje web stranica od malwarea već više od 10 godina.
Javi se meni u privatno ja ti rjesim. Za svaki slucaj sve passworde promjeni sto prije.
Može on mijenjat passworde ali ima malwarea koji ne rade na taj način. Evo baš pred par dana sam rješavao jedan gadan hack, trebalo mi je dva dana da to sredim.
Znam ali bolje je da ih promjeni.
Pozdrav, resio sam problem sa programom Malwarebytes, očistio nesto vise od 130 virusa…
Baš me zanima kako si to izveo, jer se to sa malwarebytes ne može raditi na web stranicama. Malwarebytes služi za čišćenje malwarea na računalu.
Sajt sam očistio sa dodarkom NinjaScanner bilo je dosta virusa
Ok, a šta je na serveru, da li se vrte neki procesi koji ne bi trebali, da li si promijenio sve passworde i postavio firewall?