Windows hosting - naplacivanje po satu?

Jel to postoji, nesto tipa digitalocean ali da naplacuju po satu. Ponekad mi na brzinu treba windows server za 1 sat ili do par dana. I onda bi mi takav servis super dosao.

Ajd ako netko zna nek baci link.

mislim da ovi to rade https://aws.amazon.com/windows/

Microsoft Azure. Nije po satu nego po minuti. https://azure.microsoft.com/de-de/

Ovi azure su skupi. Vultri je dobar ali imaju nekih 16$ za licencu pa neznam sad kak tnaplacuju her bi ja mozda mjesecno destroy I do 7puta.a

Pozdrav. Za 1 sat baš nebu išlo, ali najam Windows VPS na dnevnoj razini kod nas je moguć. Kontakt preko službenih stranica (da ne navodim, neki cijenjeni članovi će graknuti - promocija), specifizirati HW i SW zahtjeve i dobit ćete ponudu na dnevnoj, tjednoj i mjesečnoj razini. Hvala.

Ma nije promocija ako pitam, ako pitam onda svi koji prodaju to mogu i trebali bi napisati sto vise detalja i pokusati me dovuci k sebi ovdje direkt na forumu.

Pa eto, ako tko jos nudi nek se javi, slobodno, nece vas nitko napast…

Pogledaj našu ponudu, da se dogovorimo za popust - > http://z0r.de/439

1 Like

Pogledaj kako je završila moja tema od prije nekoliko dana. A samo sam htio pomoći ljudima da dobiju 50% popust na web i VPS pakete. Ne pokušavam nikog ‘dovuć k sebi’. Pošaljite upit, dobit ćete cijene. Ako odgovara to je to, ako ne - tražite dalje.

Samo su svemir i ljudska glupost bezgranični.
Za svemir nisam siguran -Albert Einstein

1 Like

Skupi? Pa imas i free verziju.

@bc2 Kad netko trazi nesto konkretno ne vidim problem u tome da mu se ponudi rjesenje. Uostalom, koja je logika da covjek koji ima firmu nastupa tu na forumu i nudi usluge, a ne skriva se iza “vesela zirafa” nicka vec iza stoji firma, da nudi neki mulj ili nesto u pozadini? Pa na prvi mulj bi bio tu provucen. Ovo se odnosi na sve. Drugo, postoji kategorija Oglasi i tamo se svaka akcija moze oglasiti bez da ikoga zasmeta. Slazem se da smeta oglasavanje u temi u kojoj oglas upadne van svakog konteksta i njemu tamo nije mjesto. Ovo nije takva tema, dadas trazi windows vps, a controleng mu to moze omoguciti ako mu cijena odgovara. I trece, bilo bi dobro ne trolati u temi,ako nekome nesto smeta, postoje moderatori i admini na forumu koji ce urigirati ako je potrebno. A ako se smatra da nesto treba moderirati, postoji PM moderatoru.