Windows VPS Remote Desktop Za Programe

Trebao bi neki Windows VPS za programe koji ima remote desktop opciju. Znaci mora biti 24/7 online.

i ako je ikako moguce da je server u hrvatskoj, tako bi imao brzu konekciju na njega. Ajd sigurno netko nesto takvo prodaje, hvala.

Napisite tocne specifikacije, verziju Win servera, memoriju, CPU, HDD…

Nemam specifikacije, imam 20$ mjesecno, toliko sam mislio izdvojiti za taj server. za pocetak, dali kasnije mogu upgrejdat?

Pa eto ako imate neke detalje posaljite mi na PM, jer nemogu PM. jel server u hrvatskoj?

Sve sto mi nudimo je u Hrvatskoj. Nas podatkovni centar, hrvatske IP adrese, nasi serveri i oprema.
Na zalost, za proracun s kojim vi raspolazete ne mozete od nas dobiti niti Linux VPS. Znate li koliko kosta Win server licenca? Koliko kosta RDC extended connector po useru koji vam treba? Mi ne radimo kemije, pirate i sl. Sve legalno i sve cisto. Za vase potrebe i proracun koji imate pokusajte s nekim od ‘divljaka’ kojih ovdje imate kao u ruznom snu. Ugodan dan zelim :smile:

Pa kakve VPSe prodajete?

Meni je za pocetak potreban 1Gb ram i 1CPU. Ako upisete u google Windows VPS Demote desktop vidite da se cijene krecu za takve servere izmedju 10-20$. I ne pricam ja o jednoj firmi nego o svima.

Mozda ste krivo pogledali ili se nismo razumjeli.

koliko kod vas mjesecno kosta Windows VPS s 1GB rama i 1 CPU.

Pozdrav. Dali ste ikad pokusali instalirati windows server (pa da je i win 2008) na 1 Gb radne memorije? Napisao sam vec, trazite dalje. Hvala i puno srece zelim.

Ok dajte napisite koliko je najeftinija verzija kod vas i da radi.

Moja firma (anruf center) ima windows servers kod www.winity.io

Pozdrav

@dadaas sve što mi složimo, instaliramo i damo u najam radi. Za to služi SLA i 30-dnevno jamstvo povrata novca.
Stvarno ne razumijem u čemu je problem, poslati službeni upit sa svim specifikacijama koje vam trebaju? Lakše ovakko, preko furuma se nad…bavati?
Windows VPS ili dedicirane servere nemamo u public ponudi, ali možemo uvijek složiti virtualku ili fizički server. Imamo jedan broj klijenata koji rade isključivo u Windows okruženju, te za njih pripremamo ove custom opcije. Razlog zbog čega ih nemamo u public ponudi je cijena. Kao što sam rekao, sve je legalno. Isto tako (kao što sam već rekao) ne možemo vam pružiti uslugu s obzirom na proračun koji ste naveli. Googlajte, tražite dalje, zanemarite moju ponudu. Hvala.

@alenzo Da vidim da ima za 22$ s 2gb rama, to je minimum RAM koji mi treba, malo sam sad istrazio jer i meni nije jasno kako windowsi rade na 1GB rama.

@ControlEng po vasem pisanju mi se cini da su vasi serveri/VPSi duplo ili cak troduplo skuplji. Pa mi se neda nad…bavati i trosit vrijeme. A ako ste njihov predstavnik ili radnik mogli ste odkriti koliko kosta pa tu javno napisati. I sve pogodnosti koje imaju a drugi nemaju i tako… Mozda bi se dodalo jos malo vise para pa uzelo…

Ovo izgleda jeftino… moze li da se taj server koristi kao obicni pc jer je windows? Znaci dali ima desktop i moze li da se na njega instalira neki program?

Pogledaj http://in4.hr/vps-serveri.html

Jeli moze da se koriste kao obicni pc? Znaci da ja mogu da instaliram programe na taj server i da ga koristim kao pc?

Ukoliko su programi kompatibilni sa Windows server 2008 R2 ili 2012 R2 OS-om onda da.