WISH.com iskustva

Wish-App-Featured

Pozdrav forumaši,

vjerojatno ste vidjeli puno reklama od WISH-a, jeste li ikad što kupovali preko toga ?

Naručujem već pola godine preko njih i sve sam dobio i nevjerojatno koliko sam zadovoljan.
Kupio sam srebrni sat, 7 kn + 7 dostava, neki dan stigao i savršen. Nikad nebi rekli da ste ga platili 14 kn hahah.

Samo mi nije jasna jedna stvar, zašto za isti proizvod se plaća posebno dostava. Na primjer, uzmete 5 istih satova kod istog prodavatelja i za svih tih 5 satova će biti naplaćena dostava po komadu. Npr za jedan sat je dostava 19 kn, a onda za 5 satova bi ispalo 5x19 95 kn.

Kako to nije jasno, smanjis cenu sata da bude primamljivija a posle povecas shipping i onda si na dobitku(msm sajt je na dobitku), ali zato mora biti dostava naplacena po komadu, jer da je jedna za sve onda sajt bi bio na gubitku :smiley: kao kod dropshipinga kad radis free+shiping, Stavis da je sat besplatan a onda izvuces zaradu time sto naplatis shiping :smiley:

1 Like

Vecina toga je s aliexpressa i ima dosta kopija, a i skuplje je cesto nego na aliexpressu. Jedino bas neke pizdarije od 5-10kn su tamo jeftinije. I puno ima stvari s cudnom cijenom, npr svako malo mi izbaci neki dosta jak tablet ili tablet-laptop za manje od 500kn a isti svugdje bar duplo skuplji

Ja sam kupila jednom. doslo nakon mjesec i pol i nije radilo to sta sam narucila. Al ae za 7kn pa sam presla preko toga. Vjerovatno cu probat opet.