Wix stranica nije sigurna, domena.hr

Pozdrav svima, trebam pomoć u vezi besplatne domene hr koji sam registrirala na obrt. Napravila sam si stranicu na Wix-u, imam na njoj dvije domene, prvu sam kupila preko googla s nastavkom .com međutim bila mi je zauzeta sa željenim imenom pa je zadnja rječ skračenica i onda sam se sjetila da postoji domene s nastavkom .hr te mi je tu puni naziv obrta. Kad si stavim kao glavnu domenu hr i kad odem baš na stranicu dođe obavijest od google-a da je nesigurna stranica. Jel imao netko slično iskustvo s wix-om da je mogao riješiti SSL od domene .hr?

Nedavno sam imao sličnu stvar sa stranicom klijenta, tj oni koriste drugu platformu, ali to nema veze. Stvar je bila oko propagacije DNS-a, pa ako si tek preusmjerila novu domenu, SSL-u često treba duže vremena da odradi svoje, do 72 sata. Moje mišljenje je da samo trebaš malo pričekati. Naravno, pod uvjetom da je sve drugo ispravno napravljeno.

PS Teško je bilo klijentu objasniti da samo treba pričekati, da će sve proraditi, ali nekako sam uspio :sweat_smile:

Edit: Za konkretniju pomoć, ako nije do ovoga, trebat će nam link stranice da vidimo zbog čega ne radi https verzija weba.

Tako je. Daj nam link da ti kazemo detaljnije.

Hvala puno na pomoći, trebalo je samo biti strpljiv. Radila sam to u petak i nije nikako htjelo, išla sam ponovo danas preusmjeriti domenu i sad radi normalno :smiley:

Ja isto imam preko Carneta domenu besplatnu , ali nikako ne mogu spojiti sa WIX -om … ako netko moze objasniti bila bi zahvalna :smiling_face: