Woocommerce ili neka druga ecommerce platforma?

Pozdrav,

Trenutno sam na Woocommercu, upao sam u neka razmišljanja (pogotovo sad kad je došao ChatGPT).
Woocommerce mi to trenutno odrađuje, je da je iz više plugina i nešto custom koda, pa da vas pitam dali bi to bilo bolje u nekoj drugoj platformi. Ono što mi je među bitnijim stvarima da ima oko 10.000 proizvoda , vjv i više uskoro, vecina proizvoda treba imati našu šifru (koja je kod nas u erp-u) te sifru dobavljaca za taj isti proizvod. Jer kod ažuriranja cijena ili stanja lokalna (stanja sa skladišta) treba ažurirati po šifri, dok raspoloživost za te iste proizvode (može i zbrojiti stanja) treba po šifri dobavljača.

Dali vi preporučujete neko ecommerce riješenje koje će bolje to sve odraditi. Jer Woocommerce ima dosta plugina, dok ova veća riješenja dosta toga imaju u sebi po defaultu, pa me strah da jednom na woocommercu to ne pukne, da bi bilo sigurnije da je na nekom većem sustavu.

Da, shopware je najbolji CMS za shopove koji postoji pa probaj s njim.

1 Like

Na WooCommercu ti je najbitnije da redovno praviš backup i kada ažuriraš plugine da provjeravaš šta donosi nova verzija plugina, ako ti slučajno padne sajt da znaš šta bi mogao potencijalno biti problem. Ako planiraš imati preko 10.000 proizvoda, a bitna ti je brzina, stabilnost i da ne misliš puno oko održavanja, moja preporuka ti je BigCommerce. Imala sam par klijenata koji imaju shopove na tim platformama i sa toliko proizvoda pa ti iz iskustva i preporučujem. A i sama koristim WooCommerce jer imam oko 100 proizvoda i za sada to radi kako se očekuje.

Hvala, pogledat ću svakako.
Ono što mi je bitno,a nisam našao još riješenje za Shopware jer preko API-a ne može ažurirati proizvode po sku ili šifri proizvođaca, vec po id-u (mogu napraviti upit preko sku da dobijem id, sad ne znam dali je to pametno na veliku kolicinu proizvoda).

Ono sto mi je bitno kod svake platforme (imam rijeseno na woo) da proizvode mogu ažurirati preko API-a iz erpa, i povlacenjem xml datoteke koja je online od dobavljaca

1 Like