Woocommerce tema problem

Pozdrav!
Imam sljedeći problem, kreirao sam vlastitu temu za wp stranicu, sad kad sam ju dovršio u nju bi ubacio web shop. Naime na naslovnoj stranici bi stavio 4 reda(svaki red druga kategorija, zadnje dodani artikli iz te kategorije) a na stranicama bih da prikaze artikle iz te kategorije sa mogučnošću filtera, sad nigdje na netu ne mogu naći za izradu tema za woocommerce, vidio sam i kužim na koji način funkcionira da moram u svoju temu napraviti woocommerce mapu i u nju ubacivati što želim da od mene čita te ubaciti funkciju da mi teme podržava woocommerce, ali gledam te fileove i sve su to večinom funkcije koje se zovu nigdje ne mogu naci kod pa da ja posložim da slika bude tu, naslov tu, te boje i tako to.
Pa ako može tko pomoci bio bi zahvalan

Nadji tutoriale za obicne teme/postove, sigurno je puno bolje pokriveno. Woocommerce proizvodi su zapravo samo custom post type, tako da kad naucis kako to radi s obicnim lako je promjenit filter u woocom proizvode.

možda pomogne ovo:

Da to sve znam napravim, al ne mogu naci fileove gdje je slagan izgled u divove ili kako već, vec sve funkcije.
Probat ću na nacin kao sto je kolega Veritos napisao

Koliko se kuzim u taj dio wordpressa to se ugl nalazi u posebnom fajlu koji se zove slicno kao i funkcija koja ga poziva. Pocni traziti u products archive.

Ma joj, pregledaj sa inspektorom kod koji se prikazuje.
I koji želiš mijenjati.

Tata zgrabi neko ime specifične klase, ID ili dio koda (html div, span, class itd, nikakve petlje jer se one vrte dinamički. Dakle neki wrapper box).

Odi u neki editor recimo dreamveawer ti pretraži fajlove unutar recimo woo foldera za taj kod.
Možda ga ima na više mjesta, ali skužiti ćeš koji je.