Wordpress development - cijena i iskustva

Htio bi unaprijediti stranicu s profesionalno prilagođenom temom. Zanima me koliko trenutno iznosi cijena prilagodbe i kakva su vam iskustva unajmljivanja developera (isporuka u rokovima i sukladno dogovorenom)

Neki od možda specifičnijih zahtjeva bi bili:

  • korištenje Advanced custom fields (na stranici postova i tagova i primjena sortiranja po ACF poljima na stranici kategorija)
  • implementacija structured data
  • dobra prilagodba za mobilne uređaje (nekako preferiram mobile verziju ali može i mobile responsive ako bi bilo dobro optimizirano)

Optimizacija je vjerujem standard (slike, scripte, preload, prefetch, lazy loading, …). Znam da se sve može izvesti i preko plugina ali ne znam koliko se često radi unutar same teme.

Vjerujem da se u pravilu uzima postojeće tema za customizaciju ali me zanimaju i vaši komentari i iskustva.

I na kraj pitanje imate li preporuku gdje pronaći developera?

Hvala

Bez nekih drugih detalja jako je teško procijeniti koliko bi jedan takav projekat koštao. U agenciji u kojoj ja radim, nekakva minimalna cijena za takav projekt bi bila oko 2500 KM, pa na više, sve zavisi od projekta do projekta.

Hvala na odgovoru. Znam da je teško dati procjenu na temelju malo napisanog ali za sada mi je bitno znati okvirnu cijenu jer stvarno ne znam ni približno. Ovo mi pomaže s tim da uzimam kao donju granicu.

1 Like