Wordpress i adsense dodatak

Koji besplatan plugin je najbolji za oglase? Google adsense?

Wordpress je u pitanju. Prije sam koristio ovaj ali više nije dostupan radi sigurnosti (Ad Injection – WordPress plugin | WordPress.org)

Advanced Ads najbolji plugin za bilo koje reklame.

Dok konkretno Adsense zaradu mozes videti u samom pluginu. Mozes videti tacno koliko ti svaka Adsense pozicija donosi dnevno itd.

Hvala na brzom odgovoru. Nisam se ni okrenuo pošteno a već si odgovorio. Tnx

1 Like

Plugin se placa jednokratno ali vredi svaki cent. :beers:

Da li je netko koristio AdInserter i Advanced Ads pa da može usporediti? Meni se Ad Inserter pokazao ok. Razmišljam o Advanced Ads zbog Google Ad Managera

Ja sam koristio AdInsert i mislio sam da je to najbolji plugin za to, sve dok nisam probao Advanced Ads.

Kod Advanced Ads možeš videti koliko ti svaka pozicija ima impresija i klikova u samom pluginu, takodje Adsense i AdManager su integrisani u samom pluginu, tako da svu zaradu od Adsense gledaš u pluginu.

Takodje, plugin ima nesto sto ni jedan drugi nema, možeš namestiti da ti se reklame ucitavaju tek nakon sto ti se ucita sajt. Pa idemo dalje, u pluginu imaš Cache opciju reklama, kada se to lepo namesti sajt leti bukvalno. Da ne pišem ovde romane, Advanced Ads vredi svaki Euro.

3 Likeova

Najbolji je kad ti fino ručno sve postaviš, testiraš i kad ti donosi više novca tada nego sa bilo kojim dodatkom

Nema šta nisam isprobao od wp dodataka e onda sam napravio custom cms rijesenje, istrazivao, analizirao itd i najbolje mi se pokazalo.

Ako imas imalo znanja izradi sebi npr. custom wp dodatak kada već koristiš wordpress zasto da ne, a kasnije ga ako ti se pokaze dobar mozes i monetizirati lako.

Vjerujem da većina ljudi ovdje nisu developeri i da poput mene ovise o pluginima. Meni je to ok jer me uvijek više zanimao “business” dio. Znam osnove PHP-a, CSS i HTML-a ali me nikad nije privlačilo.

@pablo Puno ti hvala na usporedbi. Meni sajt radi jako dobro s AdInserterom uz dodatne optimizacije ali bi htio probati GAM u što jednostavnijoj varijatni. Sviđa mi se što je one time fee.

Meni se Advanced Ads pokazao amaterskim proizvodom u startu

  1. Uzeo Pro verziju, aktiviram licencu i nudi mi da kupim Pro verziju
  2. S*ebo mi sajt na način da sam morao napraviti recovery (nije pomogla dekativacija, a ni brisanje plugina)
  3. Što sam uspio klikati po opcijama prije nego je sve zasro, radi sporo (nije do servera jer je do tog trenutka sve radilo kako treba)

Sve u svemu :-1:

Sad još samo trebam vidjeti kako će ići sa refundom

1 Like