Wordpress problem oko članaka

Imam poroblem oko članaka, kad hocu da objavim novi članak mogu samo naslov pisati dole gdje trebam da pisem text ne mogu da kliknem ni da pisem nista. Uradio sam novi update i od tada ne radi da li neko zna kako popraviit to ? Hvala

Promijeni temu pa probaj s drugom, defaultnom, isključuj pluginove, pa probaj.

Moguće da je problem u temi…

plugine sam iskljucio i isto ovo je do update 1000% da li se moze vratiti stara verzija prije ove sto je bila ? Izvini ako smaram ali imam sajt aktivan i ne mogu dodat clanak 4 dana :frowning:

Ne, to ti sigurno nije do wordpressa. Prebaci na default temu i isključi sve pluginove, pa isprobaj. Ako nisi napravio backup stare verzije, ne možeš vratiti. Jedna od ideja koje mi padaju na pamet je export, pa import na novu instalaciju.

Ne znam jesam li te dobro razumio, ali u WP3.9 postoji problem sa pisanjem i umetanjem teksta u text editor. Kao što sam kažeš, naslov ide, napišem ga ili copy/paste. Tekst, uobičajeno, napišem u Notepad-u i onda copy/paste, ali jednostavno ne otvara prozor u kojem piše paste.
Onda primijeniš Ctrl+v i eto ga…

Da, ali čini mi se da to nije njegov problem. On ima problem što ne može uopće pisati u tekst editor. Ovo je sad nova opcija kad kod klika ne otvara prozor za paste nego editor prebacuje u text mod dok ga ne isključiš, ustvari, kopiraš u text mod pa se ne kopira word formatiranje nego samo tekst. Ali, on ne može uopće do editora.