WordPress se zblesir'o

Nakon što sam htio dodati poveznicu na stranicu WordPress se totalno zblesir’o!? Sada kada želim ažurirati bilo što ili dodati novi sadržaj i kliknem na spremi on vrti i vrti i vrti u nedogled. Jel ima netko rješenje za ovo?

U wp-config.php uključi debug. Malo radi po stranici, posebno ono što ti radi problem. Zatim ti se u public_html ili wp-admin direktoriju bude pojavila datoteka error_log. U njoj ti bude pisalo što radi problem.

kupi novi hosting…

Kada u wp-config.php stavim za debug vrijednost true i pokušam ući u kontrolnu ploču javlja se greška i ulaz je onemogućen. To sam riješio uz pomoć plugin-a ali opet nikakve koristi jer se problem javlja unutar WP kontrolne ploče. :frowning: U svakom slučaju hvala puno za savjet i pomoć.

Problem otklonjen nakon što sam deinstalirao jedan plugin za keširanje. Još jednom hvala za debug savjet koji će mi svakako koristiti u budućnosti.

NP … Izbjegavaj koristiti stare plugine. Ja ne instaliram plugin ako je zadnji update bio prije više od 6 mjeseci. Jedino ako nemam izbora, a plugin mi je izuzetno bitan (još nema takvoga). Potraži alternativu u tom slučaju. Vjerojatno postoji plugin koji služi istoj svrsi a ažurniji je. U slučaju problema s pluginovima, a da ne možeš pristupiti administraciji možeš i preimenovati direktorij plugins u recimo plugins-off. A isto možeš i za određeni plugin. Tada ga wordpress sam onemogući.