Koji je najbolji najjednostavniji plugin za izvedbu stranice u wordpressu na dva jezika?
Neki prijedlog?
Tnx
Najbolji je definitivno WPML - The WordPress Multilingual Plugin
Ok vidim da je plaćeni plugin.
Koji da kupim nisam skužio razliku?
Koju ti koristiš?
Treba mi opcija da kroz backend se može unositi paralelno sadržaj na oba jezika (već prevedeni).
Besplatna alternativa ti je WordPress › qTranslate « WordPress Plugins ali se po meni isplati uloziti u WPML, ja ne koristim niti jedan kao korisnik ali da kao developer odnosno testiram WPML sa svojim proizvodima.
+1 za WPML…je da nije besplatan no ako imaš napraviti više projekata se isplati jer licenca vrijedi za neograničen broj siteova.
Ja koliko vidim i ovaj je skoro isti kao wpml WordPress › Multilingual Press Free « WordPress Plugins
Hvala budem isprobao ova dva.
qtranslate mi izgleda dobro - da li ima mogućnost izbora jezika/prijevoda i widget dijelove?
WPML se isplati uložiit, barem po ovom što čitam recimo ovaj za 79$
Jedino ne razumijem godišnje davanje, znači nakon 12 mjeseci vše ne da updejt?
Još jedno pitanje.
Koja je fora s Jetpackom?
Kužim da dodaje puno stvari, no kako nisam koristio ama baš nikad wordpress.com ako netko ukratko može d ali je to plugim trenutno MUST INSTALL?
Izgleda pun svega kao K2 za joomlu i više.
O ćemu se radi zapravo, što s njim zapravo mogu dobiti te u kojem slučaju ga koristiti?
Što se tiče WPML-a nakon 12 mjeseci se više ne možeš logirati kako bi downloadirao novu verziju. Prvi godina je 79 $, a svaka iduća 39 $.
Jetpack je plugin koji sebi ima 30ak raznih modula, poput statistika posjećenosti, automatskog objavljivanja članaka na društvene mreže, komentara (logiranje putem WP.com, Twitter i Facebooka), objavljivanja članaka putem maila, podesivi kontakt formular, dodatnih widgeta (tipa najčitaniji članaci i stranica)…. Opširnije O Jetpacku možeš naći na ovom linku.