Wp popup plugin (related post ili read more)

Zna li netko za neki free wp plugin, nešto kao read more ili related posts, ali da je popup - najčešće se koristi u donjem desnom dijelu stranice i iskače kada se skrola na dno stranice - primjer sličnog plugina je na portalu večernji.hr.
Pretpostavljam da ide u prilog bounce rate statistici.
Što vi mislite, ide li?
Ima li netko free plugin tog tipa za preporučiti?

Da:

Taman sam ga sinoc instalirao tako da je jos rano govoriti o rezultatima.

1 Like

Hvala ti puno!
Upravo sam tako nešto tražila :slight_smile:

Vjerujem da ide nešto u prilog za bounce, no ja popi*dim na takve stvari kad surfam pa pošto svoje sajtove radim prije svega za doživljaj korisnika to nikad ne bi napravil.

Pa moram reći da ni sama osobno ne preferiram kojekakve iskočne napasti, no, ovi nisu toliko napadni, ne smetaju za sadržaj i može se sasvim normalno čitati a da se na njega uopće ne osvrćeš - samo ga onako malo krajičkom oka primijetiš i ne obazireš se (za razliku od nekih koji zaklanjaju sadržaj i jednostavno ti se nameću te ih doslovno moraš isključiti da bi mogao dalje čitati).

No, priznajem da ponekad baš u ovakvim tipovima popup članaka naletim na zanimljivu temu koju vjerojatno ne bih pronašla da se nije sama ponudila - a ponavljam, veliki plus je što su diskretni i nenametljivi.
One nametljive i ja najčešće odmah isključujem i iz revolta niti ne obraćam pažnju što nude.