WP tema licenca

Imam premium WP temu koju sam aktivirao na jednoj domeni gdje sam samo isprobavao. Licenca je samo za jednu domenu. Malo sam požurio pa sam na novu domenu na kojoj zapravo i želim tu temu instalirao Wordpress, tu temu i akitivirao je. Sad pod tom domenom stoji neka obavijest o ilegalnom korištenju teme i naravno nema uopće web stranice kakva bi trebala biti.

Još ranije sam kontaktirao autora teme i rečeno je da mogu koristiti temu na drugoj domeni, ali da je prvo trebam deaktivirati na staroj. Zaboravio sam to pa sam je aktivirao na novoj domeni i sad imam ovaj problem. Čekam sad novi odgovor autora, ali dok čekam pitam i tu :slight_smile:

Pitanje:

Ako na novoj domeni odem u file manager i izbrišem fileove od ove teme jel time onda poništavam to što sam je aktivirao na toj novoj domenu prije nego što sam je deaktivirao na testnoj domeni?

Ako je važno spomenuti, tema je kupljena prije 2-3 mjeseca, a podrška za temu traje 6 mjeseci tako da sam unutar tog roka.

Riješeno.

Na staroj domeni sam promijenio temu u jednu od onih standardnih, na novoj domeni sam obrisao sve fileove u wp-content/themes u direktoriju od ove teme, pa ponovno dowloadirao kupljenu temu, instalirao je, aktivirao i ponovno upisao purchase kod, i sada je sve ok. Eto, eko će netko imati isti problem.

2 Likeova