Www.bizzwindow.com

Poštovanje svima i ovim putem zamolio bih Vas sve da mi samo kažete svoje mišljenje o našem novom portalu. Zamišljene je kao facebook za firme, dakle mogu se učlaniti za samo 50 kn i onda postati na wall svoje akcije, nove proizvode, kontaktirati druge firme i sl. te sa svakom registracijom dobivaju trajnu reklamu u dnu site-a.

Predložite slobodno neke izmjene i sl. jer nam je cilj privući i krajnje korisnike na stranicu da komentiraju postove firmi.

lp,

I nitko nema komentara…:slight_smile:

Takvih adresara ima k’o šodra. Besplatnih i onih koji to nisu, posjećenih i manje posjećenih, lijepih i ružnih.

Ako se staviš u poziciju neke firme i zapitaš se zašto bi ja platio nekome 50 kn i što ja dobivam time?

Da, to je i nama pitanje, no za tih 50 kn dobivaju mogućnost da trajno rade objave na naslovnoj stranici potpuno besplatno, da stavljaju ankete na svoje profile i time zaobiđu anketno plaćanje.

Također dobivaju i kvadratić koji trajno ostaje na naslovnoj i djeluje kao banner, a kasnije će imati i mogućnost da objavljuju kupone sa popustima koje članovi mogu printati.

Problem je što ne znamo kako dovući krajnje korisnike osim sa kuponima, treba nam nešto što baš i nema na svim bizz site-ovima…:slight_smile:

Ili moraš biti car u prodaji magle koja obitava na tvojem sajtu ili moraš rastjerati maglu odnosno povećati posjećenost i prodavati neku korist koju će kupac imati.

Imao sam dva pokušaja naplate i oba su bila totalni fijasko.
autobusni kolodvor i poslovni prostor
Meni dovoljno da u startu ali i kasnije ne tražim nikakve novce za osnovnu funkcionalnost na kojoj se temelji sajt.
I tebi predlažem da ti osnovna funkcionalnsot bude džabe jer ti je ta ponuda meso sajta. Naplaćuj ekstra pogodnosti (banere i sl.).

Odlican savjet, registracija treba da je besplatna jer prvo svako zeli da vidi sajt i njegove mogucnosti odnosno da vidi to za sta placa. Vjeruj mi niko nece dati pare a da ne zna za sta je dao.

Hvala svima na savjetima, korisni su…

ma daj nedaju pare za baner a makar će za ovo moraš se spusiti na razinu cigana i ponudit


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja