Xclaim 2010

Pošto vidim ima svega po netu za 2007/2008 zanima me kakva je trenutna situacija? Vidio sam na jednom portalu da se vrte njihovi oglasi i djeluju mi ok.

Pa ukoliko ih netko korisiti u 2010 godini neka se javi - iskustva iz prethodnih godina sam već pročitao.
TAkođer ako netko zna koji site ih koristi već dulje vrijeme nek postavi link ovdje ili na pm ukoliko je problem…

Hvala unaprijed na svim friškim informacijama.

Ja ih koristim na 2 sajta, ostale su mi odbili jer traže puno teksta na sajtu. Iskutvo je dobro, ima dosta oglasa i mislim da su dobri za popuniti zaradu, al ne za glavni prihod zarade.

Oglasi ne zauzimaju prostor pa mi ne smetaju, što dobijem, dobro dođe. Mislim da su sada dobri otkada ih je preuzela druga firma, čuo sam negdje da imaju puno više oglašivaća.

Da slažem se da su kao dopuna zarade odlični a najbitnije mi je da isplaćuju :slight_smile:
Dobro je što uglavnom ti oglasni niti ne smetaju a donose neki novac sastrane.

Po kliku u prosjeku dobijem 50 lipa, a ako oglasivacima stvarno naplacuju cijene navedene na sajtu onda je to cisti lopovluk.

http://www.xclaim.hr/proizvodi.aspx

Imam samo jedan web sa xclaim oglasima jer imaju čudnu politiku da jedan kod možeš imati samo na jednoj stranici, a isplaćuju po jednom kodu i to minimalno 500 kn.

Kako mi ta stranica nije nešto posjećena (a koja je :slight_smile: ), vjerojatno ću do isplate doći do Božića.
Ali 2011! :zub:

Ja ih imam na dva sitea, nedavno sam ih vratio nakon skoro godinu dana što nisu bili na siteu. Iznenadilo me koliko sam imao na računu, pa pokušavam skupiti po 500 kn za isplatu.
Ovim tempom bit će valjda do mirovine :slight_smile:

Koliko sam vidio ovih se oglasa prikazuje jako malo iako imam instaliranu skriptu, je li to neki njihov način rada ili što?

Njihov način rada je da ukradu gdje stignu.

A radi se o prikazivanju na event od korisnika koji mora biti napravljen da bi se banner prikazao pa je za očekivati da se banner manje prikazuje.

Pozz kakva su vam novija iskustva s xclaimom. Imam jos par klikova do praga od 500 kn pa me zanima koliko se ceka na isplatu. Koji nacin je bolji za isplatu fizicka il istudent osoba? Hvala.

Ja ne kontam ovaj Xclaim. Klikno sam isplatu i nis mi se nije dogodilo? samo je nestao iznos s racuna. nit mi je otvorilo neki drugi prozorčić nit ništa ???

Pogledaj si mail. Trebaš im poslati fakturu, sc ugovor… Meni su se javili na mail danas 2 sata nakon što sam zatražio isplatu.

Da da sorry javili su mi se, Poslao sam im odmah danas SC ugovor pa me zanima koliko im treba da izvrse uplatu?

Ja sam im osobno odnio ugovor i odmah su mi ga ispunili, pa sam otišao u SC po račun i vratio im ga. Rok plaćanja je 30 dana i tako sam se osigurao da taj rok počne teći odmah isti dan.

Malo ih je teže naći jer nemaju nikakve informacije na zgradi, ulazu pa čak ni na ulaznim vratima (nedavno su se preselili).

Adresa Zagrebačka avenija 104c Odmah iza benzinske pumpe od Ine, 3. kat stan 317.

Nisam iz zg. Eto jucer sam im poslao ugovor pa cemo vidjeti :wink: hvala ivan na pomoci …

Bouli kada sve završi (nadam se uspješno), možeš ovdje postati utiske za nas koji također nismo iz Zg a htjeli bismo znati više o xclaim-u.

Hvala! :wink:

hocu javim kad dobijem i ako dobijem ;))

Još ništa?

30 dana je rok plaćanja nakon što dobe račun od SC-a. Ako se šalje poštom sigurno se može razvući na 60 dana do isplate.

3-4 dana dok dođe ugovor do njih, par dana ga drže kod sebe dok ga ne pošalju/odnesu u SC, 2-3 dana do SC-a, 2-3 dana dok dođe račun iz SC-a…

Prosli tjedan sam im poslao mail, rekli su da su dobili ugovor i da su ga poslali stucu, i da cekaju da im stuc posalje racun. Jucer nije bilo uplaceno jos…


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja