Xftp 3.0

da li itko zna radit s ovim programom? imam problem oko stavljanja stranice na server, ispunim new session i ne zeli se povezat s IP adresom. radim nesto krivo al neznam gdje grijesim. pomoc moze i na pvt pa preko skype ili slicno. bila bi Vam jako zahvalna na pomoci

xftp nije nista drugo nego jedan obican FTP i SFTP program preko koga se spajas na tvoj host sa tocno onim podatcima koje ti je provider dao

pitanje preko kojeg protokola se pokusavas spojiti i na koji port 21 ili 22

ja ispunim podatke znaci otvorim program napisem ime projekta stavim IP adresu sta sam dobila od hostanja protocol je ftp port number 21 (pokusala sam sad i na 22 pa opet nije uspilo) proxy server none, unesem username i password i otvori mi se prozor s mapom i opcije connect i cancel i ja kliknem connect i on ga pokusa spojit i onda obavijest da program se nemoze povezat s doticnom IP adresom :krele:

Ajde umisto ip adrese stavi ftp adresu. Provajder ti je sigurno dao. To je ono oblika ftp.site.com ali i ne mora počinjati sa ftp. I provjeri imaš li na hostu uopće ftp account (ali vjerojatno imaš.) I još traži pomoć od hostera. On će to najbolje napraviti.

stavila sam ftp adresu al tada uopce ne pokusa povezat odma javi da nemoze. poslala sam e mail al ne odgovaraju vec dva dana i drugi mail za potvrdu sam cekala vise od 24h. ocajna sam vise u pokusajima. gdje mogu vidit imam li uopce ftp racun? :kmech:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja