You can't login from that IP address

Nisam do sada imao ovih problema. Inače koristim ovaj PC već dugo za pregledavanje po forumu. Ako treba moja IP mogu dati nekom od admina na privatnu poruku.

Ps Sada sam na mobitelu koji je na istoj mreži kao i ovaj PC.

IP ti nije vezan za komp nego modem. Sva računala u mreži uključujući i mobitel, tablet imaju istu IP adresu prema van. Ne brkati IP koji dobije svaki uređaj s IP-em koji dobije modem kada se konetira na davatelja usluge.

Putem ove stranice ćeš vidjeti koji ti je IP prema van

Da promijeniš IP ugasi modem na pola minute i ponovo ga upali te bi morao dobiti drugi IP koji opet provjeri s gornjim linkom.

Tek sada vidim da si napisao da ti je mob isto u mreži i da pišeš po forumu. Hm…

Mislim da je ovo problem u CloudFlare-u, iz nekog razloga forum sistem ne vidi pravi ip za svaku osobu nego ip cloudflare servera preko kojeg ti je serviran sami forum, pa se onda moze dogoditi da kada nekoga banamo, blokira se speicifcna cloudflare ip adresa i ako igrom slucaja netko drugi zavrsi na istom serveru, ovo se dogodi.

Zapravo me cudi da se to tek sad desilo. S druge strane, sad sam isao u administraciju foruma i psie da niti jedna ip adresa nije blokirana (samo specificni korisnici), tako da ne kuzim zasto dobijas ovaj error.

Ovo bi @steelmaiden morao srediti.

P.S. Moj ti je savjet da poslusas @spiderman -a i restartiras ruter.

I meni se je ovo desilo samo nisam mogao sa kompa svog da se loginam dok je radilo na mobitelu i na drugom laptopu. Ako ti nista ne pomogne resetiraj sifru, izaberi da si je zaboravio. Prati verifikacijski mail meni je uspjelo probaj i ti.

Znam zato sam i naglasio da preko moba normalno surfam po forumu. Jedina razlika je što sam na mobitelu stalno prijavljen a na PCu nisam, i na njemu redovno obrišem history.

Resetiranje modema mi nije opcija, imam još 10 kolega koji uvijek rade nešto pa da ih ne ometam. Vjerujem da će se ovo popraviti pogotovo ako je neki problem u vezi CF.

Do tada imam mobitel i PC kući. … hvala svima na odgovorima. Svakako, ako ima još ideja nekaih netko napiše.

Evo danas je sve OK, probably se IP resetirala kroz ovih skoro 24 sata

1 Like