Youtuberi, streameri i ostalo (Balkan)

Sta mislite o balkanskim Youtuberima i Live streamerima na YT?

Izgleda da se svaki dan pojavi 5-10 novih youtubera sa shit contentom, dok ove domace gaming streamere gledam kao prosjake, najezim se kad izgovore “donirajte mi” ili sebi dadnu za pravo da se naljute ukoliko im ne doniras
(cyber ciganke).

1 Like

Ja im skidam kapu jer su iskoristili retardiranost nacije i današanjih klinaca te to jako dobro unovčili

2 Likeova

Ovi sto skupe 1000 subsribera pa odma prave neke svoje fan shop sa majicama na kojim je isprintana njihova glava su mi najjaci. Ka’e kupite moj merch.

2 Likeova

Danas sam bio započeo temu ali je nisam objavio ne znam ni ja sto. Vezano je za youtubere koliko oni zarade sponzorisanjem nekih glupih stvari preplaćeni su na osnovu cijene koju dobiješ ti kao publisher na web sajtu :smiley:

Ovaj lik je fino objasnio, ko ima vremena nek pogleda

Sigurno da ima dobrih kanala koji služe za edukaciju i slično. Naravno da postoje kanali koji nekome nisu interesantni ali nekima jesu iz Bog zna kojeg razloga. To je stvar ukusa i još mnogih čimbenika, ne možemo osuđivati te ljude koji objavljuju sadržaj niti one koji ih gledaju. Evo moja kćer gleda Zagu i Filipa, idu mi na neću reć šta ali kad bi ja pustio mojoj kćeri ono što ja volim, ona baš i nebi bila oduševljena. Danas je za svaku pohvalu ako netko može uz malo truda napraviti sadržaj koji je jako gledan i od kojeg se zaradi lova. Ja recimo imam youtube kanal već jako puno godina, imam oko 1000 videzapisa, živim od youtubea i web stranice godinama, imak ukupno na svim drustvenim mrezama oko 700-800.000 pratitelja, ali najveći problem je što za jedan video od par minuta potrošim oko dva-tri dana i on je gledan. Zaradim, živimo ja i moja obitelj. A kad bi mogao za 20 minuta napraviti jednako interesantan materijal i zaraditi isto, odmah bi potpisao. Ti youtuberi koji stavljaju “debilne” kako ih mi zovemo video materijale a imaju milijunske preglede, su za pohvaliti jer jbg. treba to moći i sjetiti se pa uspjeti u tom internet biznisu. Konkurencija je ogromna u svim nišama

1 Like

Može Drama Salama objašnjavati do sutra zapravo je samo jedan u nizu koji se hvata Bake Praseta te na njemu pokušava doći do pregleda.
Iskreno Baka Prase ima shit kids content ali za sve njih skupa na youtube je doktor i daleko su iza njega.

2x porshe i sva lova koju on zaraduje je nevjerojatna te je razbio mit koji već godinama kruzi po ovom forumu a to je da ja domaćem youtube-u nema kruha.

Iskreno da ti kažem nemam ništa protiv Bake Praseta. Ne pratim ga uopšte, izbacuje kontent za dijecu uzrasta od 7-12godina.

A što se tiče Drame Salame, on je totalno drugačiji, kontent je za starije, i sviđa mi se njegov sarkazam. Ovaj video iznad sam pregledao 2x i “ibretio se” …
Prepametan čovjek širokog razmišljanja. Ubio ga je ovim videom ukratko.

Zamisli kcerka ti na Omegle sa youtuberom i dijeli instagram, twerka ne bil dobila pratioce na instagramu. Cyber kurve.

Moje iskreno mišljenje za sve te youtubere da su shit content creatori ali to je moje osobno mišljenje dok ako gledam s neke poslovne strane čovjek puno toga može naučiti ako makne predrasude :wink:

to je onaj sto su mu osjecanja povrijedjena kad neko boga opsuje hahah kakvi debili

Od domacih, malo toga valja. Ovi “The Mladichi” imaju fin kanal- to valjda onaj Juka radi vecinu materijala… putopisi, mozda ne bi bilo lose ako krene malo i vlogovati na tim putovanjima