Za forum

Zelio bih da napravim forum. E sada ne znam da li da koristim MyBB ili phpBB ili neku trecu opciju. Takodje bih volio i da mi kazete koji besplatan hosting da uzmem, posto sam nov u ovome.

Bilo je već dosta rasprava koja vrsta foruma je najbolja, pa malo pretraži forum. Moja preporuka je phpBB. Što se besplatnog hostinga tiče, to ti preporučujem da ne uzimaš, već da zakupiš hosting i domenu (što više nije skupo) i da na svom radiš forum (mnogo je tu razloga).

Moj predlog je i dalje - smf.
I naravno, nikako free hosting.

Birali smo i birali koji forum uzeti i na kraju koristimo Kunenu integrisanu u joomla site. Prednosti su ti što možeš ponuditi nešto kroz običan site a imati i forum pri tome. Registrirani korisnici mogu pristupati svim poznatijim komponentama (npr. komentari, galerije) a mogu pod svojim kor. imenom pisati po sajtu.
Kunena je dosta pregledna po mom mišljenju i ima dobru podršku.
Svakao se slažem sa svima da trebaš zakupiti svoj prostor (mjesečno te iziđe pola kutije boljih cigara).
možeš pogledati kako to izgleda u praksi

http://www.fengshui.mokricki.info/forum.html

Ja sam neko vrijeme isprobavao PunBB.
Forum je jednostavan i meni se svidio.
Demo možeš vidjeti ovdje KLIK.

Meni je Smf stvarno zakon od foruma , ima puno tema i puno “igračaka” a za free hosting možeš se poigrat i ovdje , pa biraj;

http://www.co.cc/

http://www.byethost33.com/

S time da moraš znat da ovi free ne funkcioniraju baš kao kupljene domene , npr 3 dana češ uplodat instalaciju foruma tako da si odmah namjesti filezillu (mislim na timeout ) više od 3-4 minute!.

Ako če ti trebat upute , javi ovdje! (imam par korisnih savijeta ako če trebat za taj free hosting)

Kako misliš tri dana. Ja sam na besplatan hosting SMF forum uploudao za 10 - 15 minuta, instalirao i pustio u rad :bush:
Koristio sam onaj 000webhost. :doki:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja