Zabuna i zarada

Citam vase postove, i zbunjen sam. Naime po neko zaradjuje i 100 evra dnevno, a neko nemoze ni ni 20 mesecno. Nikada nisam zaradjivao preko adsensa jednostavno korigovao sam wp teme i radio sajtove po narudzbini. Pa bi hteo da se ukljucim u takve poslove. :slight_smile: Ako se isplati !

Sigurno da se ispalti samo treba naći način :slight_smile:
I ja gledam svaki dan ljudi vamo zarađuju pa mi onda motivacija da nastavim dalje pa bit će nešto za godinu dana samo kad kreneš nemoj odustati nego ajde do kraja :slight_smile:

Belly, ti si stari Forumaš, ali vidim da ipak nisi pročitao previše postova. :frowning: Kada se to ipak dogodi; vjerujem da ćeš i sam procijeniti kome ćeš vjerovati a kome ne. :blush:

P.S. Drugi put, molim te, sam unesi kategoriju u svoj topic. :o:

Svaki put OVO mislim napisati nekome u “Replay”, pa zaboravim…

Dakle, izgleda da spadaš u onu grupu koja samo čita, a ništa ne radi u vezi onoga što se objavljuje na ovom Forumu (bez uvrede prema tebi ili bilo kome drugome).

Ovdje postoji toliko dobrih tema “kako početi, PA tek onda zarađivati novac”…

Ja sam se tu ponovo aktivirao prije 4-5 mjeseci i od tada vidim samo dvije grupe ljudi… oni što stalno nešto pitaju i oni koji implementiraju pročitano i malo po malo zarađuju novac.

Mislim da sam sve rekao :slight_smile:

Sta je ustvari tvoje pitanje, za nekog ko se bavi korigovanjem wp tema i izradom web sajtova trebao bi manje-vise znati kako je moguce da neko zaradjuje 100 dolara dnevno a neko 100 dolara mjesecno, sta je tu zbunjujuce?

@Q_Line

Neznam na koga se to odnosi međutim nisi u pravu otkud ti znaš šta netko s druge strane radi?
Koliko puta i nešto što znam napravim pa pitam jer volim dobiti potvrdu da je to što radim ok

Previše dugo sam u ovome poslu, tako da vidim dosta toga odmah u startu o čemu je zapravo riječ… a mogu nekada i pogriješiti, ljudski je to, samo kažem “bez uvrede za tebe ili bilo koga” ko se pronašao u onome što sam napisao!

Ma sve 5 ali bezveze je ikog prozivati. Svaka čast ako si dugo u ovom poslu i ima uspjeha… bolje ga onda podijeli s nama :wink:

1 Like

Da budem iskren slabo i radim u poslednjih godinu dana. Nikada nisam koristio adsense, uglavnom sam uzimao pare na ruke. Tako da sam jako slabo obavesten.
Jednostavno da pojednostavim pitanje: Da li se od Adsense sa 2-3 sajta moze zaraditi prosecna balkanska plata

1 Like

Mozes i vise, samo fazon jeste u tome sto ti trebaju fb stranice gdje ces objavljivati to sve odakle ces vuci traffic, mozes i po fb grupama i ne trebaju ti 2-3 portala nego 1 i vise stranica na fb

Kako to marketing strucnjaci u novije vrijeme kazu - najbitnija stavka u svemu je METRIKA - tj. mjerenje podataka i iskljucivo brojcana vrijednost je jedina validna, te tako vrijedi i za tebe… reci koliki su ti brojevi, posjete, koliko fanova imas na drustvenim mrezama, pa ti na osnovu toga i mogu reci jel mozes imati zaradu i prosjecno koliku…

Rekoh da nisam radio nista vise od godinu dana, i pre toga sam radio za druge. Znaci da zasucem rukave, pocnem da radim pa sta bude bice. A posedujem 2 fb stranice sa po oko 2900 prijatelja za pocetak

Sa tim mozes zaraditi za balkansku zvaku, bez uvrede. Ukoliko nemas love da radis marketing, za pocetak krene sa spmamo. Sve sto zaradis ulazi u SEO, dugorocno se mnogo vise isplati nego fb, kojem kad k… cejf promini neko pravilo. Kao ovo sto se desilo sa testiranjem u Srbiji.Bukvalno ulozis godine truda i novca i ovisi o tam nekom zvalji… I da kreni sa worldwide sajtom.

SEO svakako, a razmisli i o youtubeu i zaradi preko youtuba … ja ozbiljno razmisljam :smiley:

znaci moze zvakica…
Kakva je situacija sa youtube-om i HTML5 igricama. Problem je u tome sto sam ja ucio sve, nesto malo radio, ali nisam bio istrajan, odustajao na pola puta,Sad imam cilj da idem do kraja samo mi treba putokaz

2 Likeova

Upravo sam dobio iskren savet, kako da zaradjujem 50-100 evra dnevno.

1 Like

Slusamo, kazi i nama jer dobar savjet zlata vrijedi

2 Likeova

Da odem u Nemacku i radim na baustelu.

2 Likeova