Zalba facebook video sadrzaj

Pozdrav…imam prijavu na jedan video od strane Bviral grupe…javim se na njihov mail i sad joce novac klasicna prevara. Utvrdio da video nije njihov kako da se zalim na fb.

Moraš odgovoriti na taj DMCA, da tvrdiš da da oni nemaju autorska prava. Moraš ostaviti sve svoje podatke koliko se sjećam.

Imam link na pc za to, kad budem kući poslaću ti ako je još isti.

Pronasao osobu profil ko je vlasnik video snimka…Bviral je uradio prijavu meni kao da je njihovo vlasnistvo

Lopov hoće da prijavi lopova :sweat_smile: Pa normalno da će oni prijaviti jer su kupili prava od vlasnika.

Oni kupuju i licenciraju video zapise…

Kad su tako profi zasto nemaju kontakta…nema ko je osnivac,ko je regostrirao domenu nije verifikovan fb page itd…

Kako nema? Za 30 sekundi se može pronaći ko je vlasnik. Na osnovu njegovih postova se može zaključiti da je to legit firma.

Meni kad je došla obavijest za jedan video koji je pod vlasništvom LedBible, pisalo mi da li želim da zadržim video a fb bi ubacio oglase s tim da bi zarada isla LadBible, pa druga opcija da opovrgnem njihovo vlasništvo i treća da jednostavno izbrišem video. Ja odaberem treću da se izbriše. Ako nemate nikakvu restrikciju od FB onda ga najbolje izbrisat.

Meni nije data opcija samo da platim 500$ i da vrate zdravlje stranice

Strašno :unamused: Onda bolje čekat godinu dana da izađe kazna

1 Like

@sanci Kako ovo zavrsi, si nasao riješenje, napiši nam možda jos nekom pomogne.

Fb rekao da nije dovoljno dokaza vec treba jos i da pokrenem tuzbu protiv prijavitelja