Zanima me neki online posao kao dodatna zarada

Pozdrav svima, zanima me neki online posao kao dodatna zarada, pa ako neko vec radi ili je radio da moze da preporuci neki posao, hvala puno😊

1 Like

Pozdrav drug. Imas na forumu brzobroj tema pa udri :smiley:

Ja sam upravo objavio i post a ovu temu.
Predlazm ti moj projekat promociju linka.
Znaci imas neko svoj link, ti moze biti youtube link koji je super posecen (ne mora biti tvoj), neki novinski artikal (vesti) , imas neku pdf dokument koji se trazi.
Zatim kada se registrujes upises taj link i dobices skraceni drugi naziv za taj svoj link
Zatim promovises taj link na drustvene mreze ili oglase ili torrent sajtove ili na neko popup network stavis ako imas dobru white listu vec.
Isplata paypal ili btc…
Ko kod dodje do tvog linka preko skracenog linka dobijas zaradu. Nije komplikovano, sve se nadovezuje samo kreni u registraciju i sve pitaj preko link proma. Pridruzi se ovde

Na mom blogu možete pronaći mali milion online poslića koje možete raditi kako bi ste zaradili na internetu. Za neke od njih vam je poterbno znanje a za neke ne. Takođe, za neke od njih vam je potrebno više vremena dok za druge možete raditi i pola sata dnevno.

Nijedan ali NIJEDAN online posao nije lak, za šta god da se odlučite vi morate uložiti svoje vreme i rad, bez toga nećete uspeti ali ako ne odustajete bićete prezadovoljni zaradom koju vam internet može doneti. Preporučujem da pogledaš blog.