Zanima me Vaše mišljenje o blogu?

Svaki komentar je dobro došao…
Blog je urađen na googleovom servisu.

Link bloga:
bodybuildingbih.com

BodyBuilding.ba domena nije bila slobodna?

Nije, nju sam i ja mislio registrovati… ali eto… iako na njoj nema nista neko ju je zakupio ima vec duze vremena…

Prvo sto strebas srediti je redirekcija sa bodybuildingbih.com na www.bodybuildingbih.com jer ti ovako ne radi link koji si ti sam postavio.

meni je ok blog. mozes li dogovorit saradnju da prodas mjesto za reklamu nekom ko onlajn prodaje ta cuda sto bilderi koriste ili sam da prodajes.

blogger template, neznam kakav komentar očekuješ na to - par minuta posla…

Bodybuilding <3 :grin:

Mada bi bilo mozda bolje da si sa Wordpressom ovo uradio :smile:

Samo pisi kvalitetne,clanke jer ima ovakvih dosta sajtova,al malo ih je kvalitetno,neki lupetaju nenormalne gluposti jedna recenica se jednog sajta je ovako glasila

“Dok ste na masi trebate unositi sto vise bjelancevina i proteina

1 Like

Hah… taj to je pisao sigurno nije “bodybuilder” :slight_smile:

Nije bodybuilder,a nema ni osnovno obrazovanje :smile:

Da to jeste, ali u pocetku nisam puno mislio na sam dizajn… Zelim vise da se fokusiram na sadrzaj, jer postoje portali sa fantasticnim dizajnima ali nista za par godina objavljuju samo neke clanke “promasene”, sa takmicarima nisu nikakvu saradnju napravili… Ja sam evo za vrlo kratko vrijeme uradio vec 4 intervjua, jedan sa drzavnim aktuelnim prvakom…

Kasnije ako bude islo kako treba, planiram preci na portal…

Pokusacu :slight_smile: ali domena je aktivna od danas tek… do sada je bilo na blogspot.com pa nisam ni pokusavao… i da nisu to nikakva cuda vec obicni dodatci ishrani koje mi svi unosimo kroz ishranu, samo sto bodybuilderi imaju vecu potrebu za nekim stvarima jer se izlazu napornim treninzima i ne mogu sve nadoknaditi hranom (zapravo mogu ali opterecuje se puno organizam toksinima pa onda jako dobro dodje neki zamjenski sejk )

sada sam na google cekirao tu opciju hvala :slight_smile:

ja ne razumijem toliko zamaranje dizajnom. sto jednostavniji dizaj i sto pregledniji clanci to je po meni bolje. A blogger pored svojih manjkavosti bar to ima. U sustini blogger i nema prevelikih manjkavosti po meni. I sto je isto tako bitno blogger cak i bez svoje domene je lak za seo optimizaciju. I cak ima bolje free templejte od wordpressa.

A mozes prodavat hormon rasta Stalone kaze da bi svi koji predju pedesetu trebali ždrat hormon rasta.

1 Like

ti bi mene da dilam hemiju :smiley: pa u zatvoru zaglavim :stuck_out_tongue:

Najbolje odma pocni sa syntholom,testosteronom… lol

Zarada zagarantovana :stuck_out_tongue:

1 Like

Nasluti ti prodaju marketing prostora :slight_smile: slao sam na par firmi ponude, i jedni mi odgovorise, samo sto zele da zakupe odmah na 6 mjeseci (Zezno sam se malo, trebao sam vecu cijenu, al za pocetak je dobro)

bodybih, možeš mi poslati na PM koja je to firma, jer ja isto imam sličnu web stranicu i zainteresiran sam za prodaju prostora… hvala :slight_smile:

Mogu, al cim ja okoncam dogovor. tj. kada mi uplate novac :smiley:

a o kom sajtu se radi, ja ovdje nigdje na tvom profilu ne vidim kako da ti posaljem poruku :grin:

bravo majstore. ima masu firmi kojima trebaju bas takve stranice. nemoj se ogranicit na bosnu i ne daj nikome informacije o tome kome si prodao prostor i za koliko para vec napravi mrezu sajtova za sebe i uzmi jos par domena izdvoji npr ishrana bodibilding ili tako nesta vidjeces ubrzo sta se trazi i gdje se mozes probijati. napravi sajtove koji ce podrzavat jedni druge i gledaj da uzmes sto vise gugl posjete. i nudi i dalje prostor, samo digni malo cijenu ako mislis da treba ali ne budi prepohlepan. i ne hvali se ovdje ni sa prodajom prostora ni sa zaradom. Evo vidim da nemas a po meni bi trebao imati meta description. Jer ti za opis home pejdza izbacuje samo dio zadnjeg posta. I ova reklama na dnu ti nece biti kliknuta nikad bolje je stavi ispod posta.