Zarada ide, oglasa nema

Dobar dan svima. Novi sam na forumu, pa se ujedno unaprijed ispričavam ukoliko nisam pronašao sličnu temu.

Naime po prvi puta sam posatao korisnik AdSensa. Registrirao se, račun mi je odobren, stavio sam AdSense kod u navbar vBulletin foruma, dobio povratni e-mail od Googla kako mi je prikazivanje oglasa odobreno, vidim u AdSense panelu da idu klikovi i broj prikaza, kao i da zarada raste, no ne vidim oglase na samom forumu.

Pogledao sam source kod samog foruma i AdSense tagovi su uredno smješteni.

Nemam instalirane nikakve script blockere niti Adblockere. Probao sam učitati forum sa svim relevantnim preglednicima i uvijek ista stvar.

Probao sam isključiti i sve vBulletin add-one misleći da možda neki od njih nije u sukobu s AdSensom, međutim nije ni do toga.

Pokušao sam prijaviti Googlu problem koristeći “Report Issue” međutim dok upišem poruku i kliknem na Perview sve se blokira i tako stoji. Dakle, ne mogu ih kontaktirati.

Plašim se da mi ne suspendiraju account. :frowning:

Možda admin nevidi, probaj kao gost doći.

Probao sam i kao gost i kao običan korisnik. Ista stvar. Kontkatirao sam i nekoliko drugih ljudi da mi provjere i kod njih je ista situacija.

Inače koristim RedTygerov “Ad Managment” i u njemu je postavljeno da svi korisnici vide reklame. Međutim, čak i dok u admin panelu “Ad Managmenta” kliknem na perview oglasa, također se ništa ne pojavljuje.

Koristis ad block ili neki drugi program u browseru zato ne vidis, tako je meni jednom bilo… probaj sa nekim drugim browserom otvorit…

koliko to dugo traje? daj link

ako hoces mogu ti ja provjeriti

Utvrdio sam o čemu se radi, pa bih i ostalima želio skrenuti pažnju na tu činjenicu te ujedno zatražiti i savjet.

Kao što sam ranije napisao, koristim Firefox. Isključio sam i ScriptBlocker i AdBlock Plus, međutim oglasa nigdje. Zatim sam redom instalirao Chrome, Operu i Safari… Također nigdje oglasa. Konačno sam pomislio da možda sigurnosni softver ne blokira oglase. :slight_smile:

Otišao sam toliko daleko da sam i kontaktirao support proizvođača sigurnosnog softvera, no odmah su mi demantirali postojanje takve opcije. :slight_smile:

I, sasvim slučajno, posjetim svoj web s računala na poslu, gdje imam identičan Mozilla folder u Aplication Data folderu, i ustanovim da se AdSense najnormalnije prikazuje.

Odem kući, ništa. Nazovem par prijatelja, njima radi. Meni ne. Osim jednome koji je na Optima telekomu baš kao i ja. I tu očito je kvaka.

Izgleda da je s IP raspona Optima telekoma onemogućen pristup prikazivanju AdSensa.

Nisam imao mira, pa sam posjetio i stranice svojih poznanika za koje pozdano znam da imaju AdSense, međutim ni na njihovim stranicama ne vidim oglase.

Blokira li ga Optima ili sam Google iz nepoznatog razloga, teško je reći.

Jedini resource na tu temu koji sam uspio pronaći jest upravo na ovome forumu i datira još iz 2007. godine:

http://www.webmajstori.net/forum/showthread.php?t=16888

Komentari?

Ja imam sličan problem, recimo u mozilli se ne prikazuju dok se u chromeu i operi pokazuju. ili nekad mi zna da se oglasi vide u mozilli, a u drugim preglednicima ne. Ne kužim? 0o

Moj slučaj pouzdano nema veze s vrstom preglednika. :frowning:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja