Zarada od 800$-1000$ pasivnog prihoda od NSFW subreddit prometa za odrasle

Ova metoda funkcionira za mnoge niše [Affilaites veze / Prodaja proxyja / Kripto / Medijske usluge / itd…], još uvijek sam nov u unovčavanju svojih subreddita, pa ću za sada podijeliti svoje najbolje savjete o tome kako dobiti promet na vaš subreddit:

1. Naziv subredita
Naziv subreddita najvažniji je trik za krađu prometa od vaših konkurenata, rangiranje u pretraživanju Reddita ovisi o broju članova, ciljao sam na Snapchat zajednicu kopirao isto ime i samo dodao nešto poput ovoga na kraju 101 ili NSFW

Sada kada ljudi koji su navikli tražiti taj subreddit koji ste ciljali, prvo će vidjeti vaš, ako imate više članova, bit će zainteresirani provjeriti subreddit jer ima istu nišu i veći broj članova, ova mi je metoda dodijelila 20k-30k prometa tjedno, na poč.

2. Google rezultati pretraživanja [Važno]
Svi tražimo ovako na Googleu: “Kako zaraditi novac online? Reddit”. Ukradi svoje konkurentske subreddit vrhunske Google rezultate tako što ćeš učiniti ovo na Googleu:
Pretraživanje: Reddit r/[Naziv subreddita]
Primjer: Reddit r/askgaybros

• Objavite istu objavu s više komentara/pozitivnih glasova, ako imate dobar broj članova, bit ćete više rangirani u Google rezultatima pretraživanja
  • Ukradi sve njihove glavne postove i ponovi ih, ne kopiraj-zalijepi ovaj dio, malo ih uredi, poigraj se s tim

3. Monetizacija vašeg subreddita
Veliki subredditi kao što je r/soccer objavljuju affiliate vezu do gola poznatog igrača i plaćeni su po posjetu, prijatelj mi je rekao da su zaradili 1000$ od 1 objave kojom usmjeravaju promet na drugu web stranicu
Veliki hosting subreddit koji nudi znanje o hostingu web stranica, oni dijele svoju podružnicu u svakom postu koristeći automod i na bočnoj traci, zarađuju puno vodeći ljude na ta mjesta.
Napomena: Nemojte dijeliti nikakve podatke o plaćanju u svom subredditu, nemojte nuditi nikakve usluge u mod mailu, namamite svog klijenta na telegram ili ćete dobiti zabranu zbog kršenja Reddit ToS

Molim administratora da ove teme “pasivnog prihoda” stavi u odgovarajuću kategoriju i da nam ponudi opciju da ih ne vidimo uopšte.

Nemoj molim te kumašine, živ i zdrav mi bio 100 godina, tih milijardi pasivnog prihoda da dijeliš sa nama običnim web majstorčićima koji kucamo po cijeli dan nešto na tastaturi i uzmemo neku crkavicu da nahranimo krupnu ženu i djecu.

Nismo mi naučili da na lagan način zgrćemo toliki novac i to još pasivno.

4 Likeova

@NKOTB a jesam se lepo nasmejao. :joy::joy::joy:

Ja ne znam odakle niču ovakve budale i dal stcarno uspeju nekoga da prevare sa tim stvarima? Mislim, koja budala će mu poverovati u sve ovo.

Podijelio sam ove besplatne informacije kako bih pomogao ljudima. Nemojte se obeshrabriti ako ne želite probati

Živiš u zabludi nekoj, negdje u 1913. godini gdje su informacije prenošene od usta do usta. Zar stvarno misliš da mi ne znamo sve šeme za brzu zaradu? Nismo od tog posla. Ne pripadamo toj sorti ljudi. Ja ih zovem “štetočinama”, jer na duže staze samo prave štetu drugima zarad svoje lične koristi.

Znaš li koliko traje proces skupljanja/dovođenja stotinu hiljada ljudi na stranici, kanalu, bilo gdje? Ako ću to već raditi, usmjerit ću te ljude na svoj sajt, ne na reddit,fb, ig itd…

Uostalom u tvom postu riječi kao što su “ukradi, namami, zabrana”, toliko bodu oči da nisi svjestan.

Nisu ovo nikakve besplatne informacije koje pomažu ljudima. Ovo su informacije koje ljudima oduzimaju dragocjeno vrijeme koje mogu iskoristiti učeći nešto korisno i pozitivno koje će im služiti kroz život. Nešto na što će biti ponosni na sebe kada odrade, umjesto da im je cilj da postanu prevaranti.

• Neću više komentarisati, ko je shvatio, shvatio je. Da se ja pitam, davno bi ova i slične teme bila arhivirane a autori udaljeni.