Zarada preko downloada i URL Shortenera

Pozdrav svima.
Zanima me sljedeće:
Koja je najbolja taktika za zaradu kad korisnik skida moj sadržaj preko download stranica i stranica za URL skraćivanje?
Koje stranice po vašem iskustvu plaćaju najbolje? I jel taj posao uopće donosi dobar novac kao prije?

Kolega mi je rekao da na taj način mogu zarađivati jako velike novce, čak veće nego preko YT jer je sadržaj namjen za inozemstvo.
Samo da napomenem sve je moj legalan sadržaj koji bih promovirao preko YouTubea, jer tamo odmah mogu staviti video prezentaciju.

Mislim da u tome nema više love. Ali ako ćeš već krenuti, onda napravi svoju stranicu, stavi hrpu pop up reklama jer sve stranice tog tipa ih imaju. Većina starih stranica samo postoji, ali više ne plaćaju korisnike.

To Sam I razmišljao ali za svoju stranicu trebao bih i para, a to mi je sad malo problem. Još dok me AdSense prihvati i slično izgubi se dosta vremena.

Takve stranice Adsense najčešće ne prihvaća jer se dijele ilegalni sadržaji poput ključeva ili crackova. Opet možda i prođe ako je legalan sadržaj samo jako pripazi na pravila korištenja. Pop up reklame od drugih mreža možeš jako brzo dobiti čim dodaš malo više sadržaja.

1 Like

Da to sam mislio nadodati malo sadržaja pa onda. Nisam znao da je AdSense toliko strog. Hvala na savjetima.