Zarada putem socijalnih mreza

Koje od ovih firmi su provereni da isplacuju (t.r s kojim vi radite i ste dobili cekove )
Neke drustvene mreze s kojima mozete zaraditi:
peoplestring.com
daceband.com
sokule.com
yuwie.com
zenzuu.com
pfplace.com

Err, reko bih da si na krivom forumu za rad s socijalnim mrezama. Takvim.

Ovo kopiram od jedan sajt znam da ih ima milion takvih ali me ovo zainteresovalo pa sam pitao jer neko koristi ???

ZARADA PUTEM SOCIJALNIH MREŽA $ MAKE MONEY WITH SOCIAL MARKETING $

Na Internetu su se pojavile neke nove društvene mreže koje uz mogućnost stvaranja novih prijateljstava nude i mogućnost zarade raznim aktivnostima na tim mrežama što najpopularnije mreže Facebook, Twitter, Linkedin, Myspace i slične još nemaju. Svaka mreža nudi različite mogućnosti tako da možete zaraditi pisanjem blogova, igranjem igrica, komentiranjem foruma, slanjem mejlova, uploadom fajlova i još mnogo čemu. Minimalna zarada u iznosu 5-25 U$ isplaćuje se na Alertpay ili PayPal račun pa je potrebno da registrirate jedan od tih računa.

Neke društvene mreže s kojima možete zaraditi:

peoplestring.com

apsense.com

daceband.com

sokule.com

yuwie.com

zenzuu.com

pfplace.com

Ovaj popis kolko sam djelomicno bacio oko je lista nekih class-C, kvazi socijalnih mreza koje placaju (usudio bih se rec upitno) neku sicu za aktivnosti kako bi popularizirali same sebe.
Vjerojatno ih vode kojekakvi sonje trece vrste koji iz toga mogu izvuci korist, sto me dovodi do recenice koju moj prijatelj (a covjek ima godina vec) kaze u nekim prilikama: “zaraditi na onima koji hoce zaraditi”.
Sto se moras pitat je da li si vidio ikakav legitiman web koji radi na slican nacin?

Znaci kako je ovo jedan webmaster forum a ovaj tip (s oprostenjem) pizdarija spada u end userstvo, sanse da netko ima nekog pozitivnog iskustva ili misljenja o tome su male. Mozda grijesim, vidim navalu raznih so called internet marketasa unatrag kraceg vremena na balkanu, pa mozda ima i nekih iskustava i ovdje.

Sto bih ti toplo preporucio jest da se bavis web publishingom za sebe (blog, domena, ovo ono) pa si vec kroz mjesec dana osiguras bez frke takvu paru mjesecno a ostanes sam svoj gazda. A ovo znaci zaboravis.I to sad ne samo tebi, ne pricam ono direkt, vec svima koji razmisljaju o tome kao opciji zarade.

2 lipe baceno :slight_smile:


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja