Zaradite TUBE novčiće gledajući videe

Pokušaću što prostije da objasnim. Nešto stručnije i ne bih znao…

Ceo proces gledanja videa i zarade se odvija na bit.tube sajtu.

Uzmete neki stari laptop ili mobilni, šta već, pustite neki video, ili live stream i za svaki minut, sat, dobijate određen broj TUBE novčića. Taj proces su nazvali AirTime. Trenutno se dobija za ceo dan 6 novčića.

TUBE novčić se nalazi na bittrex-u i može da se trejduje. 0.1$ trenutna vrednost.

Na isplatu se čeka sedam dana. Znači šta danas zaradite biće vam plaćeno posle sedam dana. Šta sutra zaradite biće vam plaćeno za sedam dana od tad itd…

Kako oni to rade. Oni su odlučili da od svakog bloka koji se iskopa uzmu 30% i podele na bit.tube sajtu, a 70% ide miner-ima. Od tih 30% sto dele 20% ide gledaocima, 70% kreatorima, a 10% njima ostaje. Mozete i vi postaviti videe ili pokrenuti live stream i zaraditi dosta više.

Jedan internet, ip adresa jedan nalog. Možete vi i deset naloga napraviti, pokrenuti videe, ali će samo na jednom nalogu uračunati, a na ostalih devet odbiti.

Ako nekom ovo bude zanimljivo i krene da zarađuje, tu sam da detaljnije objasnim.

Nema nikakavog rudarenja u pozadini, kao da gledate video na youtube-u.

Moja statistika kao kreatora za jučerašnji dan i ukupna: https://explorer.bit.tube/airtime.html?channel=41089

eh sad gdje naći dobru bazu bulletproof proksija pa botove naštancati :smiley:

Sve se to moze napraviti ali tko ce se s tim zezati za par dolara mjesecno.

2 Likeova

Koliko vidim po statistici da je @js1984 zaradio 18910 TUBE coina kaj bi po tečaju 0.1$ po coinu ispalo 1891$, kaj nije takva sića s obzirom da po statistici ima samo 5 videa…

Nego @js1984 jel bi nam možda i tajnu od kud ti toliko pregleda? :smiley:

Nije to sve tako dobro kako se prikazuje. Ispadne da je zaradio za 13 dana 190 tube coina sa 39 pregleda.

@korisnik9758789 Ne prolaze bilo kakvi bot-ovi. Zato se i čeka na isplatu sedam dana kako bi imali vremena da ih provale i kako se novčići ne bi razbacivali. Realno kad naiđe bot cena bude manja. Jer oni dele uvek istu količinu novčića na broj korisnika. Više korisnika manja zarada.

@blackeagle Nije tajna. Imao sam od njih dozvolu da moju ideju radim javno. Ja sam kroz thumbs, opis live stream-a isticao da svoju zaradu kao kreator delim sa gledaocima. Tako da to što piše da sam zaradio, više od pola sam podelio. Slao sam isti dan i do 200% više nego što oni zarade. A gledaoc je zarađivao i po 20 novčića na dan. A istom sam slao 40, a meni ostane 20. I tako dođe njih 100… Sada je to sve manje.

Sad to nije više moguće tako raditi, zabranjeno je javno, ali tvoje je kako ćeš zarađeno trošiti. Ostalo je korisnika koji znaju kako sam radio i ja njima i dalje šaljem. Danas neko ko izgura 24h, a ima ih. Dobije od samog sajta 6 TUBE novčića posle sedam dana, a ja mu isti dan pošaljem 12. On tako ima ukupno 18, ili 1.8$ na dan.

Kad je ovo krenulo, TUBE je vredeo 500 satoshi-ja, danas je 1500.

Nista bacamo se na gledanje i zaradit cemo veliku lovu hehehe

@Vilenjak Ja objasnjavam koliko neko ko gleda trenutno zaradi.

Ja kao kreator, je dosta drugacije.

KOLIKO NJIH JE GLEDALO STREAM, BROJ I UKUPNO VREME je isto za OD - DO.

Ovo na screenshot-u je za zadnja 24h, nije svaki dan isto.