Zašto Filmovizija mijenja extenzije domene non stop?

Hahah nasmija me :smiley: Definitivno neće u zatvor…

Googlajte šta radi google sa .com, .net i .org domenama pa ćete i skontati :smiley:

Zamisli sada ti napravio film i imas potpuna prava za taj film (naravno ulozio si milione eura u izradu istog) i dodjem ja skinem film i postavim na svoj server :slight_smile: ubacim reklame i skidam keš :smiley:

Ko kaže da su oni skinuli film? Ne hostaju oni ništa kod sebe :smiley: Embed je dozvoljen…

Raspitaj se malo lave :smiley:

Nema potrebe da se raspitujem kada perfektno znam kako im sve radi :smiley: Ništa se ne hosta na serverima, a embed je dozvoljen…

Kad smo vec kod filmovizije,mene recimo zanima koliko dnevno zaradi filmovizija, ako netko slucajno zna ?

Vjerovatno blizu 4-5K eura mjesečno ako ne i više, s obzirom da imaju dobru posjetu :smiley: Vjerujem da bi mogli daleko da napreduju kada bi zaposlili boljeg programera/dizajnera.

Mislis da cak toliko sa ovim popunderima? Cisto sumnjam, posto za nase trziste dobiju mozda dolar na 1000 pregleda. A sumnjam da imaju vise od cca 500000 pregleda dnevno,a i to sam puno rekao.

Od popundera za nase podrucje mozes dobiti najvise 0.30 do 0.4 $. Daj boze da nakupe blizu 500$ mesecno. I dal moze jedna tema gde se pominju online filmovi da ne predje u diskusiju o legalnosti projekta?
A da ne bude off topic ceo post: negde sam naleteo na pricu oko Adblocka i updateovanja koda za svaku ekstenziju filmovizije, pa mi pade napamet da pokusavaju da izbegnu efikasno delovanje adblocka

Ja trenutno od AdNow imam 60$ dnevno, a pored njih koristim još 3 servisa (popup/under). Nisam blizu posjetama filmovizije još uvijek, ali ih planiram uskoro stići, za neke dvije godine tu sam, prestići ću ih :slight_smile:

AdNow: ~50/60 $ * 30 = 1500-1800 $ mjesečno samo od jednog servisa. Plaćaju mi trenutno 0.1$-0.2$ zavisi od eCPM (kako kada) cilj mi je 0.3$ da plaćaju, i zadovoljan sam.

btw filmovizija radi i sa strancima, ja trenutno samo sa našima, tako da - ima velike posjete, više nego što mislite :slight_smile:

Ako nije tajna u kom rangu su ti unik posete na dnevnom nivou. Imam sajt istog sadrzaja samo malo drugacije koncepcije, pa ne uspevam ni priblizno toliko da dobijem od adnow, a imam odlican cpc

~ 40-45K , nešto više od 1000 klikova na reklame na AdNow dnevno. Petak/Subota slabije.

meni susta suprotnost, doduse poseta jako manja. Subotom i nedeljom barem 20 posto vise nego radnim danima

Poslednja poseta pre promene domena mu je bila 4.350.000 unique/desktop 80% balkan u aprilu, tako da uzima negde izmedju 3000 - 4000eur mesecno…

Zasto mjenjaju extenziju domene?

Jer im ukinu domene, pogledaj sta rade sa stranim nelegalnim stranicama, isto.

Na tu brojku koju si naveo dodaj jednu nulu (5000$)… To bi bila realnija njihova zarada :slight_smile:

To sto je legalan embed zajebi ti to malo odlicno se zna da oni hostuju film na neki od servisa i onda embeduju to je lako dokazivo i moze da se zavrsi u zatvor za tako nesto samo jos verovatno niko nije ozbiljnu tuzbu podnio. Kad se zaplene racunari vlasnika moderatora itd i udje u tu problematiku sve se to fino dokaze. Nego smo mi daleko jos od toga pa prolazi nam jos uvijek.

Embed nedozvoljenih linkova nije dozvoljen jer je to dijeljenje ilegalnog sadržaja. Nema veze jel ga stavljaš na svoj server ili samo dijeliš nešto što je netko drugi stavio. Dobro je rekao Sceko, tko kaže da ti nisi uploadao isti sadržaj na drugi host i embedao ga.

Ja ne znam kako to vama prolazi, ja sam prije 8 godina stavio nekoliko pjesama pa su me zvali iz ZAMPA, valjda kod vas u BIH i Srbiji to nitko ne kontrolira.

ko još gleda filmoviziju ja taj sajt nisam upalio 2 godine.

Jednostavno POPCORN nema reklama a HD slika, prijevodi sve…
Ne downloadujes film nego ga gledas online

https://popcorntime.io/