Zašto Filmovizija mijenja extenzije domene non stop?

Zašto filmovizija mijenja extenzije domene non stop? Svako malo mijenjaju domenu do danas je bilo filmovizija.me sad je filmovizija.club a prije toga su izmjenjali masu nastavaka. Zašto to rade zna li ko?

Jer ce uskoro u zatvor :smiley:

Hahah nasmija me :smiley: Definitivno neće u zatvor…

Googlajte šta radi google sa .com, .net i .org domenama pa ćete i skontati :smiley:

Zamisli sada ti napravio film i imas potpuna prava za taj film (naravno ulozio si milione eura u izradu istog) i dodjem ja skinem film i postavim na svoj server :slight_smile: ubacim reklame i skidam keš :smiley:

Ko kaže da su oni skinuli film? Ne hostaju oni ništa kod sebe :smiley: Embed je dozvoljen…

Raspitaj se malo lave :smiley:

Nema potrebe da se raspitujem kada perfektno znam kako im sve radi :smiley: Ništa se ne hosta na serverima, a embed je dozvoljen…

Kad smo vec kod filmovizije,mene recimo zanima koliko dnevno zaradi filmovizija, ako netko slucajno zna ?

Vjerovatno blizu 4-5K eura mjesečno ako ne i više, s obzirom da imaju dobru posjetu :smiley: Vjerujem da bi mogli daleko da napreduju kada bi zaposlili boljeg programera/dizajnera.

Mislis da cak toliko sa ovim popunderima? Cisto sumnjam, posto za nase trziste dobiju mozda dolar na 1000 pregleda. A sumnjam da imaju vise od cca 500000 pregleda dnevno,a i to sam puno rekao.

Od popundera za nase podrucje mozes dobiti najvise 0.30 do 0.4 $. Daj boze da nakupe blizu 500$ mesecno. I dal moze jedna tema gde se pominju online filmovi da ne predje u diskusiju o legalnosti projekta?
A da ne bude off topic ceo post: negde sam naleteo na pricu oko Adblocka i updateovanja koda za svaku ekstenziju filmovizije, pa mi pade napamet da pokusavaju da izbegnu efikasno delovanje adblocka

Ja trenutno od AdNow imam 60$ dnevno, a pored njih koristim još 3 servisa (popup/under). Nisam blizu posjetama filmovizije još uvijek, ali ih planiram uskoro stići, za neke dvije godine tu sam, prestići ću ih :slight_smile:

AdNow: ~50/60 $ * 30 = 1500-1800 $ mjesečno samo od jednog servisa. Plaćaju mi trenutno 0.1$-0.2$ zavisi od eCPM (kako kada) cilj mi je 0.3$ da plaćaju, i zadovoljan sam.

btw filmovizija radi i sa strancima, ja trenutno samo sa našima, tako da - ima velike posjete, više nego što mislite :slight_smile:

Ako nije tajna u kom rangu su ti unik posete na dnevnom nivou. Imam sajt istog sadrzaja samo malo drugacije koncepcije, pa ne uspevam ni priblizno toliko da dobijem od adnow, a imam odlican cpc

~ 40-45K , nešto više od 1000 klikova na reklame na AdNow dnevno. Petak/Subota slabije.

meni susta suprotnost, doduse poseta jako manja. Subotom i nedeljom barem 20 posto vise nego radnim danima

Poslednja poseta pre promene domena mu je bila 4.350.000 unique/desktop 80% balkan u aprilu, tako da uzima negde izmedju 3000 - 4000eur mesecno…

Zasto mjenjaju extenziju domene?

Jer im ukinu domene, pogledaj sta rade sa stranim nelegalnim stranicama, isto.

Na tu brojku koju si naveo dodaj jednu nulu (5000$)… To bi bila realnija njihova zarada :slight_smile:

To sto je legalan embed zajebi ti to malo odlicno se zna da oni hostuju film na neki od servisa i onda embeduju to je lako dokazivo i moze da se zavrsi u zatvor za tako nesto samo jos verovatno niko nije ozbiljnu tuzbu podnio. Kad se zaplene racunari vlasnika moderatora itd i udje u tu problematiku sve se to fino dokaze. Nego smo mi daleko jos od toga pa prolazi nam jos uvijek.