Zasto je na facebooku postala skupa cijena oglasa ? Npr na jedan klik na oglas da mi neko posalje poruku cijena bude od 0.90 do 1.5$ sto je nenormalno puno
Facebook je oduvek imao skuplje reklame u odnosu na google advester reklame. Pokušaj šta god da reklamiraš da reklamiraš na google ads i vidi šta ti je bolja opcija.
Ja sam odustao od fb reklama jer nenormalno deru a nešto i ne vidim neki uspeh da donosi to jest da privuče više klijenata ajd tako da se izrazim,
Bas je skupo prije je malo bilo jeftinije a sad platim npr 50 eura privucem 15-20 klijenata i to od toga mozda od nekih imam koristi od nekih nemam
Ima i do toga kako ko zna da pravi reklamu. Neki bolje proalaze neki slabije. Neko napravi reklamu za 20€ bolje prođe nego neko ko napravi reklamu za 100€.
Nije fora u reklami nego u kliku kad klikne na oglas skine dosta para
Ja ne razumijem što vi radite i što vi oglašavate. Meni je na primjer cijena klika na oglas prodaje jednog web shopa za koji radim adse trenutno iznosi 0.03€ po kliku. Ajmo reći da kada dignem dnevni buđet na 100-200€ on se digne na nekih 0.15€ po kliku; i to je uglavnom neki maksimum.
To je preskupo, treba da bude 0.003, ako govorimo za naš ragion BHS.
Npr. Cijena za lajkove na sliku 0.001-0.005
Cijena za klikove na web 0.001-0.005
Cijena za pratitelje 0.005-0.009 dolara
Kralju ovo je fb nije adsens
Ja koristim vec par godina i vazda je isto mozda ima neka fora zato sam i pitao jest da mi se isplati al brate nekad ne dobijem musteriju i bacim po 50-100 eura
Prijatelju, to nije preskupo, to je realnost. Da cijene i budu takve kave ti želiš da budu, opet bi išle puno gore jer bi bilo puno više konkurencije, koja bi koristila oglase i opet ne bi bile toliko niske. Dakel, to ne postoji kod META oglasa. Nije realno. Ali da klik bude 1€ to realno pre pre više. Moj savjet je da se prešalta sa takve vrste oglasa na drugačiji tip. Ja uglavnom oglašavam preko “Carausel” oglasa i tu se cijene za interesantne stvari tipa mobitela vrte oko nekih 0.10 do 0.15€ po kliku što je još donekle prihvatljivo.
Eto ti SS, to su još pratitelji za stranicu, BHS region.
mozda je kod mene skuplje jer video reklamiram