Zašto je moja tema izbrisana ili premještena

Zanima me zašto je moja tema izbrisana ili premještena. Tražio sam ali nigdje je nema a stavio sam je ovdje. Molim objašnjenje na pp ili ovdje.

Tvoja tema je premještena iz istog razloga iz kojeg je premještena i ova tema: bila je smještena u krivi podforum. Sada se nalazi u podforumu koji je prikladniji s obzirom na namjeru autora teme.

Također sam ti progledao kroz prste preopćenito imenovanje te teme, iz kojeg nije jasno što je zapravo predmet tvog problema, pa je nisam preimenovao kako bi je mogao samostalno pronaći.

Neobično, ali ti isto tako progledavam kroz prste imenovanje ove teme - vrlo suprotno pravilima, gotovo kao da želiš poručiti da pravila foruma nisi pročitao i da te niti posebno ne zanimaju. Ja, naravno, znam da to nije tako.

S obzirom da imaš već 10-ak postova na ovom forumu, predlažem (dakle, samo predlažem, ne uzimam si za pravo određivati ti što da radiš) da - prije nastavka s drugim stvarima - odvojiš malo vremena i učiniš slijedeće:

  1. upoznaš se s osnovnom funkcionalnosti foruma, kako bi lakše pronašao vlastite teme;

  2. još jednom pročitaš pravila i uporabne smjernice foruma - više imaš u mom potpisu;

  3. upoznaš se s namjenama pojedinih podforuma.

Eto. Uoči da su vrlo česta smještanja tema u krive forume, kao i loša imenovanja, pa takve teme mogu završiti u košu za smeće bez posebnog upozorenja, naprosto zbog obzirnosti prema slobodnom vremenu moderatora.

Pa kako je u krivi podforum?? Meni treba nešto gotovo a ne dio…

Ako tražiš nekoga da ti nešto isprogramira, onda tražiš uslugu. Podforum “Tražim, mijenjam, …” je za traženje usluga.


Copyright © 2022 WM Forum - AboutContact