Zašto svi preferiraju Paypal?

Zašto jebeni Paypal? Kada indijanci uzimaju bahatu proviziju kakva nigde ne postoji. Zašto su oni giganti i zašto svi trče da rade preko njih?

zato sto niko nema muda da ulozi 1000 dolara u bolji i brzi sajt i da ih oduva,
isto kao western union ,eto zato ,jer bilo kome kazes ajd da napravimo sajt kao paypal
padaju u nesvest,

Hahahahahahahaha “1000 dolara u brzi i bolji sajt.” Majko sta se sve nece cuti na ovom forumu.

Aj da neko ulozi sa mnom po 1000 dolara i da oduvamo Fb za samo 2000$. Isplativa investicija, za samo 2k oduvamo Fb i napravimo posao vredan milijarde. :smiley:

1 Like

vazno da se javljaju takvi kao ti ,hahahahahah

Jedini razlog zasto su tako popularni je sto je 90% sajtova prihvatilo Paypal kao neki standard za placanje.
Postoje i druge opcije, npr Skrill ali je ti se onda opcije kupovine preko interneta drasticno suzavaju.

Da, Skrill je npr daleko pošteniji što se provizija tiče. Samo mi nije jasno kako je tržište i korisnici kako su dozvolili jednom tako bahatom sistemu kao što je Paypal da postane najzastupljeniji na webu.

Ja neznam jeli provizija u sve zemlje ista?
Sto se mene tice paypal je najbolji, recimo kada nesto placam nema nikakve provizije, koliko kosta toliko i platim, ako uzima proviziju tome sto prodaje to je druga stvar to neznam.
Vidim da u Srbiji, Hrvatskoj iako je u EU ne radi opcija da doda payoneer karticu i da koristi racun a kod mene to radi bez problema…a da zaboravio sam da kazem da je Sweden najbolja zemlja na svijetu :grin:

Za trošenje para svaki servis je dobar. :smiley: mislio sam na zaradjivanje i dobijanje novca. :slight_smile:

Kako to mislis ‘posteniji’?
Znas li kolika je Skrill (ex MoneyBookers) provizija, kakav je valutni tecaj i koliko kosta mjesecno odrzavanje payment processora ako je bilo prometa u tekucem mjesecu? Koristim oba pa znam. Jedina prednost Skrilla je sto podrzava vise valuta i non-US bankovne racune.

Slabo koristim Skrill u poslednje vreme ali pre kada sam ga koristio koliko se sećam nikada mi nisu uzimali provizije veće od 2-3 eura, dok mi Paypal udara po ušima 5% provizije svaki put, plus užasan kurs, plus 5$ svlačenje na karticu, plus kad mi legne na banku i tu naprave neku kradju od 1% svaki put.

2 Likeova