Zbunjola

Kakvo je vaše mišljenje o stranici:
http://www.zbunjola.com/
?

onako ima svasta nesto

Nije lose!

Dizajnerski kombinacija boja baš i nije po mom ukusu, preijlazi boja na pozadini stranice u ciglama, efekti na meniju jedan iz žuto crvenog u ljubičasto pink a drugi iz bjelo crvenog u roza crnii, naglašavanje sirovim bojama riječi( tri boje žuta, plava i pink) u jednoj rečenici u zaglavlju stranice, blijedo crveni prijelaz, pink tagovi s plavim ponekim,google adsense linkovi crvenom bojom, hm…
neki od školovanih dizajnera bi vjerojatno dobili napadaj tjeskobe :slight_smile:
…totalno zbunjen :slight_smile:

U dizajn se slabo razumem pa neću komentarisati sa tog aspekta, mišljenje ti je već dao mikibm.
Ja ću ti samo reći da moraš obratiti pažnju kakav sadržaj stavljaš na sajt ako želiš da to liči na nešto. Ovaj Dragan i 9000 su stari koliko i ovaj forum, pa ti vidi :smiley:

Znači trudi se da nađeš svež sadržaj i da ga redovno postavljaš. Plus za posete, tvoj sajt je idealan za Linkeri.com widget ili za Clanci.com widget.

Poz

@mikibm - moja želja je da sajt doslovno vrištiii

@DavidVictor - čuj, brijem da neću postavljat nikakve linkere niti slično. a što se sadržaja tiče stavim sve što mi se čini zanimljivo i na što naletim na netu. (svaki dan)

Ima pametnih savjeta, meni se svidja , i nije me privuko dizajn ( nagledo sam se raznih wp tema ) nego sadrzaj! Keep Rockin’!


Copyright © 2020 WM Forum - AboutContact - Sponsored by: Mydataknox & Webmaster.Ninja