Evo jedan CMS koji je još u razvoju,trenutno je kao cuteNews (moguće samo dodavanje vijesti),lako se instalira,na hrvatskom je jeziku i teži prema tome da se lako uklopi u postojeći dizajn stranice.Još je u testnoj fazi,ali može se skinuti sa:
ZeroAdmin
Zgodno a i drago mi je da je se netko sjetio ovo napraviti.
Zanima me kolkiko je ljudi uključeno u razvoj cms
3 čovjeka trenutno rade na razvoju zeroadmin-a,ja sam jedan od njih,ako ima zainteresiranih za razvoj možete te se javiti,informacije možete naći na stranici zeroadmin-a
cestitam ekipi probao sam vas rad i nije lose …
pohvale …
Hvala,hvala , i još jednom napominjem:sve kritike,pohvale i ideje su dobrodošle.Ako neko želi pomoći u razvoju može se meni javiti ovdje na PM ili na [email protected] još dosta za uraditi ovo je tek početak.
Puno pozdrava,
ZeroSoft team
Pozabavite se sa sigurnosnim propustima, jer postoje!
Sigurno da postoje ima ih joomla i wordpress kamoli neće ova skriptica imati,pomalo polako i sve će se to srediti
Upravo zato sto se radi o skriptici, ne bi ih trebalo biti.
Polako,treba prvo temelje postaviti,pa tek onda vrata hehe bit će sve,polako napredujemo
Svidja mi se. Dodajte još template engine, predjite na OOP…
Da user moze sve iz browsera, da ne mora editati PHP kod
Što se tiče OOP nisam siguran da će uskoro biti,jer svi uglavnom modularno programiramo “old-school” hehe,što se tiče template engine možda bude,a mislim da i na ovaj način nije teško ugraditi ZeroAdmin u vlatiti dizajn,potrebno je samo osnovno znanje o PHP a radi se na detaljnijem upustvu,tako da će i oni korisnici koji neznaju PHP moći jednostavno koristit ZeroAdmin.
Hvala još jednom svima na podršci i slobodnu komentirajte,jer nove ideje su uvijek dobrodošle
Svaka cast na trudi, lepo je sto postoje domaci projekti ovog tipa.