Zetaniche Affiliate Program

Pozdrav svima!

S obzirom da vas ovde ima dosta koji se bavite affiliate-om, kratko ću da vam predstavim Affiliate mrežu Zetaniche.

Zetaniche je performance mreža koja je orijentisana na domaće tržište gdje imate mogućnost da promovišete neke od ekskluzivnih proizvoda u mainstreamu i adultu u kategorijama health, beauty, weight loss, dating i male enhancement.

Pretpostavljam da svi koji radite sa affiliationom znate da je konkurencija u nekim od HQ zemalja velika i da je tržište na neki način prezasićeno. Zetaniche vam nudi rad sa ekskluzivnim proizvodima u gore pomenutim kategorijama, u zemljama u kojima nema toliko konkurencije, a mogućnost zarade je velika.

Što se tiče splata kod Zetaniche, vrše se putem wire, Paxum i Payoneer. Minimalni iznos za isplatu putem wire je 100€, a 50€ za ostale metode isplate. Isplate se vrše mjesečno, polugodišnje i godišnje, ali nudimo i mogućnost sedmičnih i dvosedmičnih isplata za affiliate koji ostvare minimalnu zaradu od 1000€, odnosno 1500€ za taj period.

Takođe jedna od prednosti je account management i podrška na lokalnom jeziku.

Sve dodatne informacije možete dobiti putem kontakt detalja koji se nalaze na stranici zetaniche.com

Mi u Zetaniche se trudimo se da iskoristimo potencijal koje naše tržište ima i da budemo što bolji na tom polju. Svi koji žele da učestvuju u našem razvoju a pritom uvećavaju svoje prihode, više su nego dobodošli da nam se pridruže.

Sve pet, samo mene zanima koliki je promet na domacem trzistu. Dali su voljni dostupit te podatke. Lijepo nek mi daju podatke koliko Hrvata i Hrvatica je preko njihove affiliate mreze potrosilo para i mislim da ce nam svima biti sve jasnije.

Ako je mreža orijentirana na domaće tržište, daj se barem potrudite da i službeni sajt bude lokaliziran.
Inače kao što kaže @dadaas, sve 5.

Da. Mogao je napisati samo jednu recenicu:

Na nasoj mrezi Zetaniche Hrvati i Hrvatice su potrosile dosada 10 miljardi kuna i da vidis kako bi se topic punio. Ali nemoze to napisati jer vjerojatno Hrvati i Hrvatice nisu potrosile ni 100 eura.

Valjda su pročitali ovo sto sam ja napisao i vidjeli da nista od toga pa ugasili site.

Ja koliko vidim sajt radi. Ja bi ipak sacekao odgovor. Prebrzo se osudjuje covek…
Ujedno bih pitao da li je ovo CPA ili aff?
Koji su uslovi odnosno procenat. High pay nista ne znaci…
Koji su to vodeci proizvodi koji mogu da se nude?Koliko dugo postojite? Garancije itd

Ne osudjujem ja covjeka nego Hrvatski narod koji ne kupuje nista online. Pogotovo ne preko nekih affiliate mreza.

Sad je proradio, dobro kaže Zdenga gore. :blush:

Naš Sally je mlad momak (89 godište), još nije siguran ni što želi, tako kaže:

…a site na engleskom. :smile:

1 Like

Pozdrav svima još jednom,

Počeću odmah sa pitanjem koje se odnosi na potrošnju Hrvata i Hrvatica na našoj mreži i uopšte našoj orijentaciji na domaće tržište. Naime, mi nudimo našim affiliate-ima da promovišu neke od najtražemnijih proizvoda u Hrvatskoj, Srbiji i zemljama okruženja (neke od naših proizvoda mozete provjeriti na sekciji “Offers” na našem sajtu) te stoga baš i tražimo affiliate koji će naše proizvode promovisati i na taj način steći određenu zaradu.

Što se tiče sajta, mi smo ozbiljna i profesionlna firma i sasvim sigurno ne bismo gasili sajt zbog jednog komentara. Ali sve sugestije su naravno uvijek dobrodošle. Takođe se i radi na prevodu stranice na više jezika.

Mreža je CPA orijentisana, postojimo skoro 3 godine. Trenutno najpopularniji proizvodi su: GoSlimmer, Vein Stopper, TurboMax, i sl.

Što se tiče zarade, vjerujem da je to ono što vas najviše interesuje :slight_smile: , zarade se razikuju od offera do offera kao i od zemlje do zemlje. Za sve detaljinije informacije bi najbolje bilo da nas kontaktirate direktno.

I samo još jedna stvar, što se tiče Sally, nije muško nego žensko :wink:

i 3 godine imate ovakav registration page?

Sorry ali ovo je amaterski da ne kazem neprofesionalno a i security risk.

1 Like

Što se tiče passworda, usvojićemo sugestiju a što se tiče samog procesa registrovanja ni najmanje nije jednostavan, čak šta više u sljedeća dva koraka morate da unesete mnogo više podataka prije nego što Vaš račun bude odobren.

Evo opet da se vratim na neka pitanja na koja niste dobili konkretan odgovor.
Prvo, vezano za vidljiv password, upravo sam provjerila sa tehničarom I nije slučajnost da se passwordi u našoj mreži prilikom registracije kreiraju na taj način. Ovakav sistem izrade passworda smo napravili iz razloga da naši klijenti mogu generisati jake passworde jer u slučaju kada su passwordi sakriveni, ljudi obično ne znaju šta su ukucali pa samim tim biraju slabije passworde. A u svakom slučaju, security risk nije ništa manji sa vama vidljivim paswordom.

Drugo, vratiću se na pitanje vezano za procente isplate, na digitalne proizvode kao što su Adult Dating je 50% CPA, na fiziče proizvode kao što su Nilsmoke, Turbomax i slično isplata je između 20% i 30%. Najveći affiliate-i u Hrvatskoj imaju mjesečnu isplatu preko 30.000€.

Još bih se nadovezala na neka pitanja koja su postavljena za jezik na kom je naša stranica izrađena. LP’s svih naših proizvoda su prevedeni na jezike zemalja u kojima se promovišu i smatramo da je to mnogo bitnije nego jezik same login stranice.

Proizvodi su Vam ocajni…Rang “lekovitog blata” iskopanog u basti itd… Magnetic koji se zakaci na uvo i zbog njega prestanes da pusis…Imate li mozda woodoo lutke?

1 Like

Bas bi volio vidit jedan takav sajt koji ima mjesecnu zaradu 30k eura, pa to nemaju ni najveci strani authority sajtovi,pricate bajke.

Nadovezao bih se samo na tvoj post: A pritom prodaje svemoguce preparate :confused:

Ima li netko da je testirao ovu mrežu? Kakvi su dojmovi?

Ovo i mene zanima.

sali kakvi ste da ja kupim nešto traffica pa da vam pošaljem … meni ide razlika izmedju cpma i rpma … hoćete l’ kineza? imam grka, dobrih brazilskih posjeta? imate li u offerima one kreme za tabane to ide u brazilu k’o halva?

Zetaniche radi na CPA principu, međutim ako ste zaintresovani za slanje trafike na CPM, onda bih Vam preporučila email trafiku na kojoj naši oferi jako dobro rade, dok Vam recimo za popunder ne bih savjetovala CPM. Što se tiče mailer trafike, mi Vam možemo pouditi neke email templejte koji dobro rade, ukoliko već radite sa postojećim email listama. Što se tiče zemalja, od ovih pomenutih imamo offere za Grčku. A druge zemlje sa kojima radimo su: Rumunija, Finska, Bugarska, Litvanija, Bosna, Mađarska, Albania, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Slovačka, Latvia, Crna Gora, Kipar, Češka, Estonia, Portugal, Makedonija, Kazakhstan, Maroko, Bjelorusija, Italija, Poljska, Ukrajina.

Slobodno mi se javi ukoliko imaš još nekih pitanja.